Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Je l može žena da računa da su na Kaleniću po onim ribarnicama fileti orade dovoljno sveži da pravim tartar?

• Replies 7.2k
  • Views 673.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Ne

Pa gde jesu? :(

sigurno u delti, sredom dobijaju ribu. cenim da je isti slučaj u merkatoru ali treba da ispita

Je l Delta zapravo Maksi?

da. ali im je to bio neki fensi maxi i imali su stvarno odličnu ribarnicu, sredom im je dolazila morska riba, a petkom dopuna

OK. Tenksic! :D

jel ima kod nas makadamija orah,gde bude i posto je?

nema.

e bzvze

mozda sam jednom pre par godina videla na tezgi na bajloniju, bilo je skupo, reda velicine pinjola, dakle 4, 5 hiljada kilo, i izgledali su kao da stoje dugo. 

Zar taj macadamia nut ono sto ovde zovu havajski orah?

Ako je to onda ima na paliluskoj pijaci ili je bilo na tezgi u sredini pijace koja prodaje takvu rinfuz robu. Mislim da je cena bila ne znacajno veca od nekog indijskog ili brazilskog oraha,

to. 

^

samo obratiti paznju na eventualnu uzeglost, cisto da se ne bace pare

jel ima kod nas makadamija orah,gde bude i posto je?

imao je moj diler suvog voca u munze kod policije. ali ne mogu da tvrdim da ima sad.