MayDay Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Je l može žena da računa da su na Kaleniću po onim ribarnicama fileti orade dovoljno sveži da pravim tartar? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 sigurno u delti, sredom dobijaju ribu. cenim da je isti slučaj u merkatoru ali treba da ispita Link to comment
MayDay Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Je l Delta zapravo Maksi? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 da. ali im je to bio neki fensi maxi i imali su stvarno odličnu ribarnicu, sredom im je dolazila morska riba, a petkom dopuna Link to comment
ivy Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 jel ima kod nas makadamija orah,gde bude i posto je? Link to comment
darling Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 mozda sam jednom pre par godina videla na tezgi na bajloniju, bilo je skupo, reda velicine pinjola, dakle 4, 5 hiljada kilo, i izgledali su kao da stoje dugo. Link to comment
zola89 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Zar taj macadamia nut ono sto ovde zovu havajski orah? Ako je to onda ima na paliluskoj pijaci ili je bilo na tezgi u sredini pijace koja prodaje takvu rinfuz robu. Mislim da je cena bila ne znacajno veca od nekog indijskog ili brazilskog oraha, Link to comment
Čutura Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 ^ samo obratiti paznju na eventualnu uzeglost, cisto da se ne bace pare Link to comment
gospa buba Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 jel ima kod nas makadamija orah,gde bude i posto je? imao je moj diler suvog voca u munze kod policije. ali ne mogu da tvrdim da ima sad. Link to comment
Recommended Posts