Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Svaki jači Maksi ima.

• Replies 7.2k
  • Views 673.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Dobro fala. Gledao juce u Univeru dole na Dorcolu i nisam nasao, moze biti da sam bio slep kod ociju. Provericu malo kasnije.

ideje imaju 100%

mislim, ima na kasama ono malo glupo pakovanje, tipa 3 ledene kocke ili tako neshto. a u merkatoru novom sigurno. znam po tome shto uvek zelim a nikad ne kupim ^_^

Edited by gospa buba

Jel te kupovne ledene kocke bar malo podsecaju na real deal?

51863.jpg

Jel te kupovne ledene kocke bar malo podsecaju na real deal?

pa ko to zna. ja sam ledene nekad jako volela, a bajadere josh i vishe, kupovne. ali i bajadera i ja smo se izgleda mnogo promenile i to vishe nije to :cry:

e, da. a real deal nevolela nikad :)

Edited by gospa buba

Ledene kocke obozavam a sto godina ih nisam jeo. Zivo me zanima na sta lici to iz prodavnice.

pa nešto kao after ejt, u stvari skoro pa isto

Moracu da probam da ispratim yt recept prvom prilikom.

Neka poslasticarnica u centru gde moze da se uzme za poneti?

Treba mi najgluplji slatkis u svemiru za poklon, naruceno - Ledene kocke. Svratio u par Idea, manjih, ali nema. Jel ima neko ideju gde trazim? Jel su prezivele neke Krasove radnje u Bgd, one na Teraziju nema. Podrazumeva se da mi treba original.

Sve Kraševe radnje u BG su pogašene poodavno, upucali su prvo Resavsku, pa franšizu u City Hallu u Požeškoj, pa na kraju i jedinu preostalu na Zelenjaku na uglu Lomine i Kameničke. Tu su uvek imali i robu u rinfuzi, sada smo ostali samo na fabričkim pakovanjima po Maxijima i Ideama.  

ajd kad smo kod hrvatskih slatkisa, el neko video kanditove praline negde?

Ja ih ne videh nigde

Sve Kraševe radnje u BG su pogašene poodavno, upucali su prvo Resavsku, pa franšizu u City Hallu u Požeškoj, pa na kraju i jedinu preostalu na Zelenjaku na uglu Lomine i Kameničke. Tu su uvek imali i robu u rinfuzi, sada smo ostali samo na fabričkim pakovanjima po Maxijima i Ideama.  

Ta Krašova radnja je preseljena unutar same pijace Zel. venac gde se i sad nalazi, radi do 17 ili 18h. Ima led. kocke u raznim pakovanjima i u rinfuzi.

Edited by halloween

E kasno, jbga. Vec kupio u nekom Maksiju, papreno skupo,530 kinti za 190 grama.

To su te cifre, eno bajadere na sniženju po TT radnjama 700 kinti za 300 mića. Meni zapravo nije jasno na koju foru oni opstaju u HR sa tim ludilo cenama za bulja čokolade, ajde kapiram ovde na neku nostalgiju i slično, ali ekvivalent tome bi bilo da recimo 100 grama najlepših želja košta duplo više od 100 grama Milke.

meni su te ledene kocke ozbiljno najvece sranje koje sam stavio u usta a da neki ljudi jedu. mislim, razumem one stare soc praline sa fejk punjenjima roze, plavo, zuto, na meru u sivoj papirnoj kesi, cokolada pobelela od stajanja, to vristi na otrov, ali ovo, isti kurac samo fensi pakovanje. cak su mi i griote smislenije od toga.

Edited by yolo