halloween Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 (edited) Opa!Znaci cao kupovina na rate! Ne bi me iznenadilo da zaključe ugovor sa nekom bankom čijom karticom će moći beskamatno plaćanje na rate. Edited September 24, 2014 by halloween Link to comment
Frank Pembleton Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Smanjili su plate, pa će to da otpišu na smanjen promet. A rate neće dirati, i ne smeju na kraju krajeva Ali tesko da ce ijedna banka davati povoljne uslove kao pika... Link to comment
Valk Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Baš me onda zabole da kupujem kod njih, na rate na Masterratu mogu to gde hoću. Link to comment
Frank Pembleton Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Baš me onda zabole da kupujem kod njih, na rate na Masterratu mogu to gde hoću. Pa to... Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 el neko video negde kandirani đumbir? Link to comment
Frank Pembleton Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 el neko video negde kandirani đumbir?Na pijaci u delu gde je rinfuz.Ako ima na jednoj ima kod svih.Valjda. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 E fala, dakle to je rutinska stvar. Hoću da pravim australijske božićne kolačiće od đumbira i tamarinda. Link to comment
halloween Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Pazi, nije svugde isti, pa bi bilo dobro da prvo uzmeš 50-100 g na probu. Ima neki loš koji je dosta drvenast u sredini tj. star. Bolje biraj malo skuplji (ako uzimaš rinfuz). Ako ti treba 100-200 g ima u DM-u, Alnaturin ali on je najskuplji (i odličan). Link to comment
Frile Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 E fala, dakle to je rutinska stvar. Hoću da pravim australijske božićne kolačiće od đumbira i tamarinda. A to dovodi do drugog pitanja: gde si našao tamarind, i u kom obliku? Link to comment
Аврам Гојић Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Donela mi Mau iz Pariza a može se kupiti u bilo kom gradu u Evropi sa iole većom populacijom imigranata iz Afrike i Azije. Klasični koncentrat u plastičnoj tegli. Edited October 1, 2014 by Грешни Василије Link to comment
katamaran Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Naleteo sam na nesto zanimljivo http://www.prodavnicazacina.rs/ Ne deluju jeftino ali ima stvari koje se jako tesko nalaze kod nas. Link to comment
pacey defender Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) znam šta je kokosovo mleko (kad pomuzeš kokos, to je po tarotu). ali, šta je kokosov krem? Heinz Vorčester sos356.00 RSD +2 Edited October 11, 2014 by pacey defender Link to comment
*edited by mod Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Ovi fino deru, 200ml sirache 500 kinti a tabasko 550 cini mi se da su oni sa NBG sto rade sa firmama imali bolje cene i bolju ponudu. Link to comment
katamaran Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) To su verovatno ovi http://spices.rs/ Spices of the world, Beograd pojavljuju se kao uvoznik za jedan meni interesantan proizvod. Secam se da su se ovde na forumu pravile kombinacije za porucivanje ali ne znam da li je akcija na kraju sprovedena u delo. Daleko bolja ponuda al dzabe kad ne moze da se poruci. Cene su im bolje zato sto su veleprodajne. Ali smederevci su definitivno prilicno skupi. Edited October 11, 2014 by katamaran Link to comment
*edited by mod Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Pravilo se ali nista nije naruceno nazalost. A ono sto je dobro kod njih je to sto nemaju minimum i sto dostavljaju. Link to comment
Recommended Posts