September 22, 201410 yr Koliko sam ja cuo sve male Rode postaju Idea dok ce veliki marketi ostati Roda. Ne znam da li samo zadrzavaju ime ili eventualno nisu promenili vlasnika. Radnicima su u startu smanjili plate dok su cene vece nego sto su bile. Edited September 22, 201410 yr by katamaran
September 22, 201410 yr Koliko sam ja cuo sve male Rode postaju Idea dok ce veliki marketi ostati Roda. Ne znam da li samo zadrzavaju ime ili eventualno nisu promenili vlasnika. Radnicima su u startu smanjili plate dok su cene vece nego sto su bile. Sve je sada u vlasnuštvu agrokora
September 22, 201410 yr kako je ovo moguce? jel imamo mi neke vazece zakone o koncentraciji kapitala u trgovini? idea, merkator i roda kao jedan konglomerat mogu da rade sta god hoce.
September 22, 201410 yr kad je miško hteo u hrvatskoj i sloveniji to isto svi se angažovali da ne uspe... kod nas možeš šta hoćeš, pre ili kasnije. i nije da te posle neko nešto i pita...
September 23, 201410 yr kako je ovo moguce? jel imamo mi neke vazece zakone o koncentraciji kapitala u trgovini? idea, merkator i roda kao jedan konglomerat mogu da rade sta god hoce.Dobili su odobrenje od one s tim da moraju na nivou cele srbije da zatvore 10-12 radnji.Što im neće biti nikakav problem...Renne i mene zanima jel važi pika i dalje?
September 23, 201410 yr Koliko sam čuo od nove godine se ukida zelena Opa!Znaci cao kupovina na rate!
September 24, 201410 yr Pa to ce ozbiljno da im smanji promet.Ali dobro valjda zna ju sta rade ;) Zanimljivo je kakav je odnos prema vec preuzetim obavezama, da li ce biti neko stavljanje "noge u vrata" pa recimo da se u novembru uzme nesto na 12 rata ;)
September 24, 201410 yr Smanjili su plate, pa će to da otpišu na smanjen promet. A rate neće dirati, i ne smeju na kraju krajeva