renne Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Ima već dva meseca da je Idea kupila Merkator, samim tim i Rodu Link to comment
Аврам Гојић Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Kumin redovno kupujem u Veru i nigde drugde. Link to comment
katamaran Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) Koliko sam ja cuo sve male Rode postaju Idea dok ce veliki marketi ostati Roda. Ne znam da li samo zadrzavaju ime ili eventualno nisu promenili vlasnika. Radnicima su u startu smanjili plate dok su cene vece nego sto su bile. Edited September 22, 2014 by katamaran Link to comment
renne Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Koliko sam ja cuo sve male Rode postaju Idea dok ce veliki marketi ostati Roda. Ne znam da li samo zadrzavaju ime ili eventualno nisu promenili vlasnika. Radnicima su u startu smanjili plate dok su cene vece nego sto su bile. Sve je sada u vlasnuštvu agrokora Link to comment
Singer Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Sve je sada u vlasnuštvu agrokora eto, kad nisu dali mišku dali su todi Link to comment
svashtabezneshto Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Važe li i dalje pika kartice? Link to comment
yolo Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 kako je ovo moguce? jel imamo mi neke vazece zakone o koncentraciji kapitala u trgovini? idea, merkator i roda kao jedan konglomerat mogu da rade sta god hoce. Link to comment
Singer Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 kad je miško hteo u hrvatskoj i sloveniji to isto svi se angažovali da ne uspe... kod nas možeš šta hoćeš, pre ili kasnije. i nije da te posle neko nešto i pita... Link to comment
Frank Pembleton Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 kako je ovo moguce? jel imamo mi neke vazece zakone o koncentraciji kapitala u trgovini? idea, merkator i roda kao jedan konglomerat mogu da rade sta god hoce.Dobili su odobrenje od one s tim da moraju na nivou cele srbije da zatvore 10-12 radnji.Što im neće biti nikakav problem...Renne i mene zanima jel važi pika i dalje? Link to comment
renne Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Koliko sam čuo od nove godine se ukida zelena Link to comment
Frank Pembleton Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Koliko sam čuo od nove godine se ukida zelena Opa!Znaci cao kupovina na rate! Link to comment
Frank Pembleton Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pa to ce ozbiljno da im smanji promet.Ali dobro valjda zna ju sta rade ;) Zanimljivo je kakav je odnos prema vec preuzetim obavezama, da li ce biti neko stavljanje "noge u vrata" pa recimo da se u novembru uzme nesto na 12 rata ;) Link to comment
renne Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Smanjili su plate, pa će to da otpišu na smanjen promet. A rate neće dirati, i ne smeju na kraju krajeva Link to comment
Recommended Posts