ivy Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited) meni kul maksijeva premia tuna..ovakva je konzerva,nemam pojma koja je trenutna cena Edited September 17, 2014 by ivy Link to comment
renne Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 E da, i premia sardine su u stvari mardršić sardine, i ima ih u svakom maksiju, i jeftinije su za 30 kinte od originalnog pakovanja Link to comment
ivy Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 kad vec pricamo o ribama..letos sam prvi put probala onaj precenjeni rio mare,obicnu tunu i majko mila pa ono je preslano!!!meni je grozno.. sad sa mirom mogu da nastavim da ga ne kupujem Link to comment
renne Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 To je ekstremno precenjeno Link to comment
ivy Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited) pa sta mislis sto ga nisam do sad probala..al jbga zinulo dupe.. Edited September 17, 2014 by ivy Link to comment
namenski Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 @ Singer: a da pocnes da pijes riblji zejtin, one bebece perlice, i to je neka riba? Link to comment
darling Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 al i to isto mora da pita koje riblje ulje da kupi :) Link to comment
namenski Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 al i to isto mora da pita koje riblje ulje da kupi :) Samo neka izvoli: Alkaloidovo je najbolje, uvozna su fenseraj. :) Sredicemo mi Singera, ima da bude momak ko шлипер :P Link to comment
darling Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 alkaloid ne bih pila. kvalitet ribljeg ulja se meri po kolicini dha i epa, i po tome dal je ocisceno od metala. riblja ulja koja se prodaju kod nas su nekvalitetna, ukljucujici i razna uvozna. al medju njima ima jedno koje je prihvatljivo. naravno, najbolje je nabaviti u inostranstvu, preko neta, na primer. al nek krka sardine, nista mu nece faliti :) Link to comment
djeneralche Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Postirine konzerve su preskupe i zakucane cene, rio mare cesto ima na popustima ona veca pakovanje 4+1 plus oni idea bonovi, izadje dosta jeftinije a iskren da budem meni su i bolje od postirinih tuna koje su suvkaste. Link to comment
namenski Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Alkaloid je zakon za ovde. Inostranstvo onako i kako gde, retka su cista ulja od jetre bakalara, ona se jedina racunaju; znao sam svojevremeno za neka gore skandinavska dosta retka i poprilicno skupa. A za sardine si skroz u pravu, neka krka, nista mu faliti nece :) Link to comment
banatjanin Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 premia pljosnata sardina, plava konzerva, je adriatic queen. dobra isto tako, premia haringa, velika pljosnata konzerva je odlična adriatic queen oslić je oduvek bio zakon, brutalno je dobro, vderi 170 dinara od tunjevine Calvo, mislim španski, ušiva i Rio Mare, malo je jeftiniji, sve im je dobro, namazi posebno sardine, bilo koje rovinjske (Mirna), cena - kvalitet, ja se davim u tome. Mardešić isto, oni rade i robnu za Rodić / Merkator La Perlu i bilo koje nemačko ili drugo sranje pakovano na Tajlandu, Indoneziji ili Tunisu zaobiđi u širokom luku, komadiće tune posebno, ali to znaš valjda Link to comment
katamaran Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Meni se nenormalno svidela neka cro tuna ali nisam zapamtio marku Link to comment
banatjanin Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 gde da nađem semenke mirođije, one što idu u peciva? i dobar kumin Link to comment
ivy Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 i dobar kumin ovo i mene zanima nego..Idea preuzela Rodu? moja lokalna Roda na cosku i druga u selu postali Ideje...sta je dobro od njihove marke,ako ima nesto da valja, da znam da ne lutam? Link to comment
Recommended Posts