eye of the beholder Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Hvala Renne Link to comment
katamaran Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 U mojoj kilavoj Idei naravno nema <_< Prosetacu do Bulevara kad sledeci put budem pravio sloppy Joe's Link to comment
halloween Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 U Univerexportu najgori ikad smrznuti brokoli. Robna marka, a proizvođač http://www.aretol.co.rs/zamrznuti-program.php Mislim da nije uobičajena sorta kao što je kod Frikoma ili svež u piljarama, nego neka sa najsitnijim cvetovima. I pored termičke obrade je gorak i ima ukus trave. Još su ubacili neku sitnež od cvetova da dobije na masi. Kao da ga je pakovao Agrokomerc iz V. Kladuše, a ne Novi Sad. Link to comment
renne Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Zar brokoli i inače nema ukus trave? Link to comment
yolo Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 istina, nema bas ukus pecenog praseta Link to comment
halloween Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Baš volim brokoli, al ovaj je bio neuobičajeno loš. Ili je do sorte ili nepravilno skladištenje nakon berbe. Link to comment
čekmeže Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Aretol je ozbiljna firma, čudi me od njih. S obzirom da je univerova trgovačka marka moguće da je neki škart. Link to comment
darling Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 el ovde bistrimo trgovinske lance? sto sam danas ppzdela u ideji, zapravo, nije bio ppzditis, vec vise bespomocnost. uzela nekoliko stvari koje su bile na akciji, upadljivo istaknuta niza cena, i sve stvari mi kuca po regulanroj ceni. ja kazem da kasa ne kuca dobro, da je cena niza, ona kaze evo bas menjamo cene, ja kazem da al morate da mi prodate po ceni koju ste istakli, ona slegne ramenima, kaze ne znam ja nista, dodje joj u pomoc mlad muskarac, ja opet morate da mi prodate po istaknutoj ceni, jer ako ne, obmanuli ste me, on kaze sve ste vi u pravu. ja kazem zvacu inspekciju, on kaze u pravu ste, zovite.izadjem iz radnje ne kupivsi nista. mislim se, koji kurac da zovem inspekciju, nemam pametnija posla, ko da ce to ista promeniti. a nije ni da necu vise ici u ideu, ko da mogu da biram bolje. Link to comment
darling Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) U Univerexportu najgori ikad smrznuti brokoli. Robna marka, a proizvođač http://www.aretol.co.rs/zamrznuti-program.php Mislim da nije uobičajena sorta kao što je kod Frikoma ili svež u piljarama, nego neka sa najsitnijim cvetovima. I pored termičke obrade je gorak i ima ukus trave. Još su ubacili neku sitnež od cvetova da dobije na masi. Kao da ga je pakovao Agrokomerc iz V. Kladuše, a ne Novi Sad. mozda su pakovali kineski brokoli? kod kineza brokoli ima puno stabljike, a malo cveta. Edited September 14, 2014 by darling Link to comment
halloween Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) nije kineski, videla sam na netu kako izgleda. Edited September 14, 2014 by halloween Link to comment
Singer Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 šta valja od konzervirane ribe i gde ima se kupi? Link to comment
darling Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 tuna postira brac u maslinovom, koja se sad zove adriatic queen. ima u svakoj radnji, al je vise nego upola jeftinija na pijaci. oslic adriatic queen je isto super. ima svuda. rekla bih da im je i skusa dobra. sardine mardesic, ponegde ima. naravno, svaku konzervu dobro ocedi od tog sranje ulja kojom ih zalivaju. Link to comment
renne Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 dobra je i idea mini konzerva tune u maslinovom ulju Link to comment
namenski Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 šta valja od konzervirane ribe i gde ima se kupi? Spala knjiga na dva slova, frka, a? La Perla, fileti skusa, ocisceni, bez koze, kartonska zelena kutija, odlicni su, cena jesta malo neprimerena, ali sarena od mesta do mesta, vredi pogledati. Ostalo, bar sto se Bg i mog znanja tice, mrka kapa. Ali La Perla skusu preporucujem, odlicna je. Edit: pripazi, sad se setih, imaju slicno pakovanje skuse sa i bez koze, da se ne zajebes, s kozom je sranje. Link to comment
Recommended Posts