darling Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 kupila u univereksportu sir za gril domaceg proizvodjaca muza, tako nekako. pakovanje od 200 grama dvestotinak dinara. u neuglednoj kartonskoj kutiji dve pojedinacno upakovane snicle sira. pekla sam ga na teflonu, jako je dobar, to je halumi. super je sto nije slan, nego taman. preporucujem. Link to comment
darling Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 da. stoji u frizideru sa ostalim sirevima. Link to comment
ljakse Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Koliko sjutra tražim na banjoli. Link to comment
yolo Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 pravi domaci kozji a la halumi sam kupio od nekog lika sa rudnika. taj je dolazio subotom na bajloni tamo gde se prodaju sirevi ali mi je poslednji put rekao da ce uskoro prestati. takodje u onoj simpa kafanici valjda se zove galerija u zemunu na gardosu tacno povise onog spanskog restorana na keju sto ga drzi neki fudbaler partizana. malo je slaniji ali je sve ostalo savrseno dobro.... Link to comment
darling Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 (edited) bila danas u univeru na dorcolu, sir za gril nestao. nadam se ne zauvek. ovi ga proizvode. Mlekara Muza Braće Nešković 38, 22441 DečTelefon: 022/493-004, Faks: 022/493-577 guglala sam ih dalje, i nasla da im je mleko 2008. bilo zatrovano eserihijom. dal se popravilo stanje?! nesto mi se vise ne mili taj sir :( al eserihija mora da je mala maca u odnosu na aflatoksin. i pokojna valeta bila obogacena klostridijom... u tom siru baje s rudnika sigurno ima i vanzemaljaca... Edited September 9, 2014 by darling Link to comment
darling Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 videla sam u aromi olitalijina maslinova ulja iz linije ekstra gurme, odnosno to su jednosortni frutatoi, prepoznala sam da je jedno od belice, posto se pise isto belice :D pola litre 1500 dinara. flasa: italijanski dizajn, prelijepo. inace u univeru ima kjavalona od pola litre za 3000. masala. Link to comment
ajgor Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ogroman hejt za bandu iz "Famisa" koja od naredne nedelje zatvara fabričku prodavnicu preko puta pijace na Senjaku. Vele da im je zakup preskup, džaba činjenica da se radnja taman razradila kako treba. Link to comment
banatjanin Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ogroman hejt za bandu iz "Famisa" koja od naredne nedelje zatvara fabričku prodavnicu preko puta pijace na Senjaku. Vele da im je zakup preskup, džaba činjenica da se radnja taman razradila kako treba. jeste, taman se razradile. dolazile babe da kupuju po jednu safaladu. boljih dana po jednu kranjsku. pazari su bili štadatikažem. senjački. Link to comment
eye of the beholder Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Gde ima da se kupe one zemičke koje se dobijaju u McDonaldu? ovakva ili one sa susamom Link to comment
renne Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 U Idei imaš skoro pa original te. Proizvodi ih neka nemačka firma, a nacrtana je američka zastava. Imaš u dve veličine, plus imaju i kile za hotdogove. A malo drugači od tih proizvodi žitoprodukt, isto ih ima u marketima Link to comment
Recommended Posts