Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Skoro se otvorila 1 Aroma na Obilićevom, između garaže i Tanjuga, a i na Vračaru u Mekenzijevoj, na uglu sa Kursulinom..

• Replies 7.2k
  • Views 673.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Ko je i šta je Aroma? Ko to drži?

ima je u njegosevoj i u kralja petra

I u Dimitrija Tucovica, posle nadvoznjaka 300 metara sa desne strane prema Zvezdari

I kod mene u bloku 34

Ima i u TC Merkur, a planira se i otvaranje u Vojvode Stepe.

Ko je i šta je Aroma? Ko to drži?

+1 molicu fino :fantom:

Ima i u 27 marta pre raskrsnice sa takovskom

i ja sam imala utisak da je aroma incident, kad ono bogte maloprodajni lanac. 

Aroma je preskupa!!

iz mog iskustva i mojih potreba koje zadovoljavam u prodavnici, aroma je povoljna. maksi je, na primer, preskup.

ahtung ahtung! atension atension!

gde se mogu naći u Srbiji, bgd

- Podravkine špagete milaneze u kutiji

- viršle Gavrilović

moglo je i na prehrambenu yu nostalgiju.

Edited by halloween

nigde

Surovo! Gde ima najbliže da se nađu?

U Merkatoru sam usput viđala mesni narezak Gavrilović, kako nemajuuu i viršle, neka nabave pod hitno da regresiramo u tinejdž dane.

Crveni%20kiosk.jpg