Singer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 dam' ubijes nisam znao ovo za kopar... jel to nasa rec, susjedska ili rahmetli naso-susjedska?
Frile Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 gde sledece mogu da nadjem na jednom mestu? - dobar soja sos - dobar riblji sos - susamovo ulje - svez kopar - mlevena pimenta (sta je ovo uopste?) - faking чатниј од манга ??? - kurkum - batata - bamija - kuskus ili uopste? - fish sauce imaš i po običnim maxijima. valja ga imati u kuhinji - piment je allspice, a kod nas je poznat kao najkvirc - kurkum - kurkuma, turmeric, po zdravim hranama, narandžasti prah - batat, slatki krompir, ima ponekad u metrou a verovatno još kojegde. uzgaja se kod nas, u Barandi čini mi se
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jel video neko skoro meksikana namaz? Bio sam u vise Maksija, Idei, par privatnih radnjica...
Аврам Гојић Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Izgleda da su ga povukli, nisam ga ni ja video. Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran.
Singer Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran. +1 od svih "diversifikacija brenda" jedino kupujem onaj premijum, sto je zacinjen Edited May 13, 2014 by Singer
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Izgleda da su ga povukli, nisam ga ni ja video. Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran. Meni super u tortilji. Bas bih se smorio ako je stvarno povucen. Univereksport Bogu iza tregera al svraticu jednom kad budem vozio bais na NBGD. Moram da odem do Cvetnog trga da uzmem onaj spekulus namaz pa se nadam da bih tamo mogao da naletim i na meksikanu.
Singer Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Meni super u tortilji. Bas bih se smorio ako je stvarno povucen. Bogu iza tregera al svraticu jednom kad budem vozio bais na NBGD. Moram da odem do Cvetnog trga da uzmem onaj spekulus namaz pa se nadam da bih tamo mogao da naletim i na meksikanu. Imas jedan, relativno skoro otvoren, na Banjici. Adresa: Crnotravska 7-9, Beograd Telefon: +381 11 266-00-32 Poslovođa: Ljiljana Radojčić Radno vreme Svaki dan: 7,00 - 22,00h Ako si u centru, nema ti pomoci - vama je sve daleko!
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Taj mi jos dalji :) vama™ je sve daleko! Nijedna daljina nije daleka za Miodraga. Skoro sam isao do Univera biciklom da bih uzeo halapenjo :)
darling Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 u aromi ima paste (farfala) marke de cecco, sa oznakom trafilata al bronzo, za 120 dinara. to je najkvalitetnija industrijska pasta koja za taj novac moze da se kupi kod nas.
Аврам Гојић Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ovo važi i za ostale proizvode De Cecco, probao sam i njihove špagete i mulje, sve je izvanredno dobro
darling Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 da, da, u aromi je sedam deci paradajz pasate u staklenoj flasi de ceko 89 dinara! al posebno skrecem paznju na trafilatu al bronzo, to je pasta vise klase, proces proizvodnje je drugaciji od uobicajene industrijske paste, psenica koja se koristi je kvalitetnija, povrsina je hrapava i zadrzava sos, ukusnija je, potpuno novi dozivljaj paste. i to sve za 120 dinara :)
boshoku Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ja volem bariline taljatele - nije jeftino, al jeste bogovski
Frank Pembleton Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ali i te aroma prodavnice su retke za naci....
Recommended Posts