Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

:mellow:

dam' ubijes nisam znao ovo za kopar...

jel to nasa rec, susjedska ili rahmetli naso-susjedska?

• Replies 7.2k
  • Views 673.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

karapandzina

gde sledece mogu da nadjem na jednom mestu?

- dobar soja sos

- dobar riblji sos

- susamovo ulje

- svez kopar

- mlevena pimenta (sta je ovo uopste?)

- faking чатниј од манга ???

- kurkum

- batata

- bamija

- kuskus

ili uopste? :huh:

- fish sauce imaš i po običnim maxijima. valja ga imati u kuhinji

- piment je allspice, a kod nas je poznat kao najkvirc

- kurkum - kurkuma, turmeric, po zdravim hranama, narandžasti prah

- batat, slatki krompir, ima ponekad u metrou a verovatno još kojegde. uzgaja se kod nas, u Barandi čini mi se

Jel video neko skoro meksikana namaz?

341104242.gif

Bio sam u vise Maksija, Idei, par privatnih radnjica...

Izgleda da su ga povukli, nisam ga ni ja video. Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran.

Univereksport :sleep:

Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran.

+1

od svih "diversifikacija brenda" jedino kupujem onaj premijum, sto je zacinjen

Edited by Singer

Izgleda da su ga povukli, nisam ga ni ja video. Ne reci da ti se sviđa? Jednom sam ga kupio i potom bacio, šokiran.

Meni super u tortilji. Bas bih se smorio ako je stvarno povucen. 

Univereksport :sleep:

Bogu iza tregera al svraticu jednom kad budem vozio bais na NBGD. Moram da odem do Cvetnog trga da uzmem onaj spekulus namaz pa se nadam da bih tamo mogao da naletim i na meksikanu.

Meni super u tortilji. Bas bih se smorio ako je stvarno povucen. 

Bogu iza tregera al svraticu jednom kad budem vozio bais na NBGD. Moram da odem do Cvetnog trga da uzmem onaj spekulus namaz pa se nadam da bih tamo mogao da naletim i na meksikanu.

Imas jedan, relativno skoro otvoren, na Banjici.

Adresa:

Crnotravska 7-9, Beograd

Telefon: +381 11 266-00-32

Poslovođa: Ljiljana Radojčić

Radno vreme

Svaki dan: 7,00 - 22,00h

Ako si u centru, nema ti pomoci - vama™ je sve daleko! :lolol:

Taj mi jos dalji :)

vama™ je sve daleko!

Nijedna daljina nije daleka za Miodraga. Skoro sam isao do Univera biciklom da bih uzeo halapenjo :)

u aromi ima paste (farfala) marke de cecco, sa oznakom trafilata al bronzo, za 120 dinara. to je najkvalitetnija industrijska pasta koja za taj novac moze da se kupi kod nas. 

ovo važi i za ostale proizvode De Cecco, probao sam i njihove špagete i mulje, sve je izvanredno dobro

da, da, u aromi je sedam deci paradajz pasate u staklenoj flasi de ceko 89 dinara!

al posebno skrecem paznju na trafilatu al bronzo, to je pasta vise klase, proces proizvodnje je drugaciji od uobicajene industrijske paste, psenica koja se koristi je kvalitetnija, povrsina je hrapava i zadrzava sos, ukusnija je, potpuno novi dozivljaj paste. i to sve za 120 dinara :)

ja volem bariline taljatele - nije jeftino, al jeste bogovski

Ali i te aroma prodavnice su retke za naci....