katamaran Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) btw javljajte ako neko slucajno proba ovo https://www.kupujemprodajem.com/CEPOGUZAC-extremno-ljuti-sos-umak-11400123-oglas.htm Samo pazljivo jer su uglavnom one sumanute papricice unutra. Privlaci me al osecam da bih se komirao kad bih probao. oću ja da živim tako burno :P krvav je zemljoradnicki lebac Edited April 29, 2014 by katamaran
boshoku Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 citirao si mene, čemu brisanje nika postera? to neki insult? komentar je bio dobronamerno zezanje, skroz
katamaran Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Kao i odgovor. Jednostavno mi bilo lakse da uradim copy/paste
Singer Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 evo sta tripujem da napravim i zasto mi treba cili... vrlo je prosto al me odradilo tako da mi voda krene na usta svaki put kad vidim ovo :p http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Kc2mWUD0v4Q#t=81
Frank Pembleton Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 A one halapenjo od kotanyja? Послато са WЦ шоље усинг БВК
porucnik vasic Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 važno obaveštenje: Maksi ima celu paletu Oreo keksa. Да ли си бре нормалан Васо?
Аврам Гојић Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Да ли си бре нормалан Васо? sto? ne volis Oreo? kakav to covek moze da ne voli Oreo? (osim moje zene)
gospa buba Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 kakav to covek moze da ne voli Oreo? (osim moje zene) ja ne volim oro. pozdravi gospodju greshnicu :D
gospa buba Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) mislim, keks ko keks. meni je onaj delezov, sto okachi frenk danas, oni listici nefilovani, bolji za shest redova velichine min. od svakog keksa dosad jedenog. to je keks sa karakterom -_- edip@boshkitj. babe smo pa shta. nama je drushtvena klasa takva da se bakcemo oko periferija. pa to ti je :D Edited April 29, 2014 by gospa buba
porucnik vasic Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) sto? ne volis Oreo? kakav to covek moze da ne voli Oreo? (osim moje zene) Бре најгрђа конфекција. Мото кекс је закон за Орео. А очајан је. Ми епикурејци не правимо питање, кекс, чоколадс, печење, роштиљ, пиво, вино, вотка, шљива, цревца на жару... Edited April 29, 2014 by porucnik vasic
Recommended Posts