April 29, 201411 yr kineski tržni, il kupi onaj sos (ima ga u višnjici) jel kod kineza ima sveza? Edited April 29, 201411 yr by Singer
April 29, 201411 yr jel ima neko logicno objasnjenje za to? mali off: jel mi ok substitut onda ona nasa zelena, klasicna "ljuta"?
April 29, 201411 yr jel ima neko logicno objasnjenje za to? transport, shelf life? kod nas je moguce odgajiti chili, ali nije lako i ne moze da bude isplativo a sta hoces da pravis uopste? Edited April 29, 201411 yr by Грешни Василије
April 29, 201411 yr bolje pazari ušpikovane feferone - nije čili al meni nešto najpribližnije halopenjo papričicama Edited April 29, 201411 yr by boshoku
April 29, 201411 yr transport, shelf life? kod nas je moguce odgajiti chili, ali nije lako i ne moze da bude isplativo a sta hoces da pravis uopste? postavicu link kad dodjem kuci, video pre nekog vremena i bas bih ga spravio sad za praznike tj. znas ono kad ti voda na usta krene kad vidis neko jelo i sastojke? bolje pazari ušpikovane feferone - nije čili al meni nešto najpribližnije halopenjo papričicama
April 29, 201411 yr Ja se bacio na gajenje. Od 22 semenke (11 halopenjo+11 tondo piccante calabrese) proklijalo mi za sada 19. Za sada su mi nocu u kuci al ih iznosim na sunce. Jos malo pa ce za stalno u bastu i trebalo bi za nekih dva meseca da padne prva berba Ima kod nas da se kupe sve zive papricice. Cak i one sumanuto ljute od milion + skovila Nekih 2-3 cm visine za sada. Kad dobiju jos po dva listica pravac dvoriste. Edited April 29, 201411 yr by katamaran
April 29, 201411 yr Ja se bacio na gajenje. Od 22 semenke (11 halopenjo+11 tondo piccante calabrese) proklijalo mi za sada 19. Za sada su mi nocu u kuci al ih iznosim na sunce. Jos malo pa ce za stalno u bastu i trebalo bi za nekih dva meseca da padne prva berba oću ja da živim tako burno :P