maheem Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Danas otvorena Agropapuk mesara u mom kraju, iza studenjaka, iza teretane, kod kafea Kokošinjac ih kako su promašili sa imenom. a moglo je Agropapak. Ali Agropapuk kod kafea Kokošinjac gde ima sušenih crnih maslina da se pazari u ns?
renne Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Lol @ kafe "Kokosinjac" i ja se uvek nasmejem kad pogledam natpis, a i logo im je neka pileća glava
Frank Pembleton Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 evo ga na forskveruJa reko agropapaktm na forskveru Послато са WЦ шоље усинг БВК
Delija67 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Danas otvorena Agropapuk mesara u mom kraju, iza studenjaka, iza teretane, kod kafea KokošinjacJel imaju neke damping cene ili slicne pogodnosti posto je 2 lokala dalje Momcilo koji je tu vec 20 godina i drzi kvalitet?
renne Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Nemam pojma, bila gužva zbog otvaranja, ali oni definitivno imaju kvalitet, baš me raduje da su sada tako blizu
nezvanova Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 drugari, jel ima negde incuna po beogradu? ja u novom sadu trazila u merkatoru i na pijacama kod ovih sto donose iz madjarske pa nisam nasla.... vero, beogradski merkator, metro, pijac? zna li neko? znam da je vec bilo o tome, al' pre dve godine, nisam sigurna da je i dalje ista situacija, a ja kad dodjem iz mog malog mista u beograd da pazarim, moram da imam sto precizniji plan kupovine .../pominjali ste merkator i pijac/
renne Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 mislim da ih ponovo ima u merkatoru, ali su jako skupi. da si ranije javila mogao sam ti tonu doneti iz bosne po smešnim cenama
Аврам Гојић Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Video sam ih na Kalenicu pre neki dan na pijaci.
renne Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 (edited) Video sam recimo u Bingu za 3km onu standardnu teglicu koja se i ovde prodaje, a imaju i neke varijacije, recimo sa ljutom paprikom edit: sajt za Bingo sa lokacijama Edited April 15, 2014 by renne
duda Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 e moram to da kupim onda prvom prilikom kad odem tamo još uvek mi traju neke zalihe a istopiće se uskoro a nisam voljna da plaćam papreno a inćuni su mi nezaobilazni za brodet daju mu onu neku potrebnu notu čak i kada nešto improvizujem sa ne baš adekvatnom ribom za tu namenu
renne Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 jebotebog pa sto je kod nas toliko skupo ali to je kod nas od jednom tako drastično poskupelo, pre je bila sasvim normalna cena, i preko noći jedno 4 puta je skočila gore
Recommended Posts