Аврам Гојић Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) eh sta bi...pojelo se :) prvo na sat i po u rernu, dobro zamotano u foliju, a nakon toga secenje na snite, pa u ulje. fantasticna jedna stvar. Edited March 4, 2014 by Marko M. Dabovic
Čutura Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 super, alal vera kako si ga tako tanko iseko posle pecenja :)
Аврам Гојић Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) super, alal vera kako si ga tako tanko iseko posle pecenja :) Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske. Edited March 4, 2014 by Marko M. Dabovic
renne Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ooo. svaka čast, baš mi je drago da ti se dopalo. jedan vrh od obroka, živa bila amerika :)
Frank Pembleton Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske. Znaci nozem seces a onaj dvozubac ti je granicnik?
Аврам Гојић Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Da, bas tako, a da ne bih kinjio meso dodatno sam ga naostrio. Edited March 4, 2014 by Marko M. Dabovic
halloween Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi.
ajgor Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. Već se glocka naveliko, sumnjam da će kutija videti nedelju ujutro :) Hvala za obaveštenje.
renne Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 bilo u Merkatoru jedno vreme, ne znam da li ima i dalje
Dr Arslanagić Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) Hvala! edit ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru? Edited March 10, 2014 by Arbeitmann
duda Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. tek sad videla ovaj post iste urme pazarila, fantastične su
ivy Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 (edited) U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. u toj radnji sam pre godinu dana kupovala dobar beskvasni hleb neki,ako se dobro sećam ,,Kuća Sunca,, ili tako nešto..neko sunce je u nazivu sigurno... Edited March 12, 2014 by ivy
*edited by mod Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Hvala! edit ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru? imas u vero gusto na vracaru u milesevskoj.
Recommended Posts