Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

eh sta bi...pojelo se :)

af93.jpg

prvo na sat i po u rernu, dobro zamotano u foliju, a nakon toga secenje na snite, pa u ulje. fantasticna jedna stvar.

Edited by Marko M. Dabovic

• Replies 7.2k
  • Views 672.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

super, alal vera kako si ga tako tanko iseko posle pecenja :)

super, alal vera kako si ga tako tanko iseko posle pecenja :)

Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske.

ooo. svaka čast, baš mi je drago da ti se dopalo. jedan vrh od obroka, živa bila amerika :)

Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske.

Znaci nozem seces a onaj dvozubac ti je granicnik?

Da, bas tako, a da ne bih kinjio meso dodatno sam ga naostrio.

U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi.

U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi.

Već se glocka naveliko, sumnjam da će kutija videti nedelju ujutro :) Hvala za obaveštenje.

Gde beše ima da se kupi čedar u Beogradu?

bilo u Merkatoru jedno vreme, ne znam da li ima i dalje

Hvala! :thumbsup:

edit

ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru?

Edited by Arbeitmann

tek sad videla ovaj post

iste urme pazarila, fantastične su

u toj radnji sam pre godinu dana kupovala dobar beskvasni hleb neki,ako se dobro sećam ,,Kuća Sunca,, ili tako nešto..neko sunce je u nazivu sigurno...

Edited by ivy

Hvala! :thumbsup:

edit

ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru?

imas u vero gusto na vracaru u milesevskoj.

imas u vero gusto na vracaru u milesevskoj.

+1