March 4, 201411 yr eh sta bi...pojelo se :) prvo na sat i po u rernu, dobro zamotano u foliju, a nakon toga secenje na snite, pa u ulje. fantasticna jedna stvar. Edited March 4, 201411 yr by Marko M. Dabovic
March 4, 201411 yr super, alal vera kako si ga tako tanko iseko posle pecenja :) Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske. Edited March 4, 201411 yr by Marko M. Dabovic
March 4, 201411 yr ooo. svaka čast, baš mi je drago da ti se dopalo. jedan vrh od obroka, živa bila amerika :)
March 4, 201411 yr Imam ja alat za to, uzeo sam onu obicnu viljusku za pecenje i smirglom naostrio krajeve.. Zabodes i seces ostrim nozem duz viljuske. Znaci nozem seces a onaj dvozubac ti je granicnik?
March 4, 201411 yr Da, bas tako, a da ne bih kinjio meso dodatno sam ga naostrio. Edited March 4, 201411 yr by Marko M. Dabovic
March 6, 201411 yr U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi.
March 7, 201411 yr U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. Već se glocka naveliko, sumnjam da će kutija videti nedelju ujutro :) Hvala za obaveštenje.
March 10, 201411 yr Hvala! edit ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru? Edited March 10, 201411 yr by Arbeitmann
March 10, 201411 yr U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. tek sad videla ovaj post iste urme pazarila, fantastične su
March 12, 201411 yr U prodavnici zdrave hrane preko puta pijace u Paunovoj našla sam sveže urme u kartonskom pakovanju od 600 g. Ogromne mekane, divne, nadam se da će trajati do kraja nedelje. Cena 250 dinara, pa ako je neko video negde jeftinije, neka prijavi. u toj radnji sam pre godinu dana kupovala dobar beskvasni hleb neki,ako se dobro sećam ,,Kuća Sunca,, ili tako nešto..neko sunce je u nazivu sigurno... Edited March 12, 201411 yr by ivy
March 12, 201411 yr Hvala! edit ako ne uspem da nađem, koji je sir sličan čedaru? imas u vero gusto na vracaru u milesevskoj.