Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

do mogahvala rennemoraću da probam sam nešto da spravim

Posted

nije tesko, probaj ovako: istopis 300 grama secera u 1 deci vode, kilo kuvanog kestena propasiras i dodas u to. mesas stalno oko 15 minuta na tiho, dodas deci ruma i jos 15-tak minuta. onda skines s vatre i narendas unutra oko 50 grama neke crne cokolade i dobro izmesas. vruce sipas u zagrejane tegle.ustvari, smanji sve kolicine da isprobas da li ti odgovaraju odnosi, pa onda menjaj, ovo su moje mere koje su meni ok :)

Posted

hvala arame, zvuči odlično :thumbsup:ove nedelje ću da probam na napravim džem od kestena i standardnu turu džema od suvih smokava

Posted

jel' ima igde da se pazari finn crisp u beogradu? tipujem na merkator, a apelujem na rennea, da se raspita, a po potrebi, urgira kod kume :-) /znam da imaju one wasa crispove, ali, il' nemaju sve artikle, ili ovi koje imaju nisu ni priblizno tanki i hrskavi kao pravi, finski crispovi/

Posted (edited)

Cena, kvalitet, boja? Ni google mi ne pomaze da nadjem ovaj tvoj Langelfeld.Onaj svapski sa Vracara skroz ok.

Edited by katamaran
Posted

boja radioaktivno narandžast, 1200 dinara kila

Posted

da nije Langenfeld?ako je, oni prave dosta ok sireve za fondue i raclette, mogao bi biti ok za takve stvari

Posted
radioaktivno narandžast
Najs. Usput je i jeftiniji od svapskog (1500/kg)Bice ga valjda i u ovom Merkatoru ispod Beogradjanke.
Posted
da nije Langenfeld?ako je, oni prave dosta ok sireve za fondue i raclette, mogao bi biti ok za takve stvari
nemam pojma šta sam ja napisao, ali jeste
Posted

jel ima neko semu za domaca jaja u beogradu?

Posted

imam jednu ženu na cvetkovoj pijaci koja po porudžbini donosi domaća jajatj. treba se sa njom dogovoriti da ti ostavi jer brzo ''planu''nisam se odavno čula sa njom jer sam dobila neka jaja sa sela, ali mogu da ti pošaljem kontakt na pm ako si zainteresovana, tj. ako ti cvetkova nije daleko