Frank Pembleton Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Pjeeee, ja masem tablom UniverExporta gde god stignem. 1 tiha dominacija od supermarketa.O daaa.Čak se i moja žena primila na univer, a ona mrzi hipermarkete!Poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ja od prvog dana pričam kako je Univerexport fenomenalan, samo banatski neće da me sluša
Singer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Pravi "touch" za kupovinu u Univeru je onaj broj za delikatese koji kad capis najopustenije mozes da kupujes jer 80% bitnih stvari je odmah u tom polu radijusu ispred njih! :0.6:
renne Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Neko je tražio usoljene kapore.Ima u velikoj Idei italijanskih usoljenihПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Аврам Гојић Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 gazza, pre 4 godine. prilicno sam siguran da ovo jos vazi. ja sam ih video pre godinu dana. vrlo solidni i masivni mermerni avani, kod kineza u bloku 70. prodavnica hrane u prizemlju starog dela trznog centra sto gleda na onu glavnu dzadu kroz blokove, sa po 2-3 trake, ne znam ime.
assück Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ako pazaris, deder slikaj i okaci da vidimo cemu su
Frile Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 gazza, pre 4 godine. prilicno sam siguran da ovo jos vazi. ja sam ih video pre godinu dana.broj tog lokalčića je 96 ili 98...(nisam proletos obraćao pažnju ima li avana)
Zavrzan Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ima li u Maxiju,Veru ili Idei da se kupe sarene oblande?
Recommended Posts