kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 probao onomad u londri. ništa grđe u usta stavio nisam. ne znam kome ovo treba, jedino za nedaj bože.
ToniAdams Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) pa to valjda i jest za one sto se nasucu na pusto ostrvo.a nikad nisam probo surutku, mudro sam zakljucio da mrzim. Edited September 7, 2013 by ToniAdams
MayDay Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ja sam se u Nemačkoj nalivala voćnom surutkom, kao voćni jogurt, samo surutka. I kako sam sad zaboravila na to, a baš volim?!Molke!
nera Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Našao u maxiju malo sakriveno 90rsd sasvim ok.Harisa.Poslato sa WC šolje by BVKDefinisi skriveno mesto, medju kojim proizvodima je sakriveno, da znam gde da bunarim u mom maxiju
nbg4ever Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Trazeci juce puter od kikirikija u Merkatoru, dobio sam ideju za app - odaberes market, uneses zeljeni proizvod i na mapi objekta ti se pokaze gde se nalazi. Jos ako GPS moze da locira i trenutnu lokaciju, tim bolje. Platio bih 2$ za to
katamaran Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Definisi skriveno mesto, medju kojim proizvodima je sakriveno, da znam gde da bunarim u mom maxiju Sta je ono uopste? Neki ljuti sos?
katamaran Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) Nasaohttp://spatulalab.wo...ssa-du-cap-bon/deluje zanimljivo Edited September 7, 2013 by katamaran
*edited by mod Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Mislim da sam tu Harisu vidjao i u onom fensi merkatoru samo nisam bio siguran sta je pa ga nisam ni kupio.
Frank Pembleton Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Definisi skriveno mesto, medju kojim proizvodima je sakriveno, da znam gde da bunarim u mom maxiju Pored čipsa je bilo.Mislim da se neko zajebao u ređanju.Još je pakovanje tuba u kartonskoj kutiji ko pasta za zube.Nije ni blizu onih soja sosova i hajnc proizvoda.Poslato sa WC šolje by BVK
pacey defender Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) Kupite kod Kineza u 45. bloku (ili koji je to već blok) Sečuan bombicu od recimo 400gr za 200 dinara. Dobra stvar.Evo jednog recepta.Htedoh da ubacim krilca u rernu ali iz nekog razloga postoji nestašica u ovom delu grada (wtf), tako da sam bio prinuđen da uzmem svinjska rebra.Elem, stavite četiri kašike sečuan sosa na papir za pečenje. Utrljajte kilo i po rebara u taj sos, a zatim iscedite jedan limun i narendate koru tog limuna preko rebara. Stavio sam i malo vuster sosa i još manje soja sosa ali toje bio višak jer su rebra dosta slana. To uradite ako marinirate piletinu koja je neutralna (što kaže ona užičanka za Ballantine's).Sat vremena u rerni na 190C.Pored toga kupus salata i umak od buđavog sira sa povrćem za umakanje. Edited September 8, 2013 by pacey defender
nera Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Pored čipsa je bilo.Mislim da se neko zajebao u ređanju.Još je pakovanje tuba u kartonskoj kutiji ko pasta za zube.Nije ni blizu onih soja sosova i hajnc proizvoda.Poslato sa WC šolje by BVKKod mene u maxiju tamo gde i svi sosevi. Ja uzela jednu avanturisticki pa cu da vidim koje mogucnosti ima :)
yolo Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 koja nestasica krilaca u ovom gradu? prekjuce sam bio u teskom zabezeku u perutnini kada sam video da prodaju krilce u 3 agregatna stanja - u fullu, samo batacic, batacic i onaj deo do njega. to nikada ranije nisam video u ovoj zemlji.
katamaran Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Kupite kod Kineza u 45. bloku (ili koji je to već blok) Sečuan bombicu od recimo 400gr za 200 dinara. Dobra stvar.Verovatno blok 70.Secuan bombica?Ne nadjoh ovu cili pastu u Maksiju na Cvetnom trgu. Uzeo sam neki domaci (tek sad vidim)Pemy cili sos za 130 kinti poveca flasica. Skroz ok i prilicno ljut. Jedino malo kiseliji nego sto ja volim
Recommended Posts