boshoku Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 idi do kineskog tržnog, prodaju sušene, cele čilije, pa u avan par udaraca (drobe se laganim stiskom između prstiju)
katamaran Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Verovatno najpre ima u onoj radnji na drugom spratu one novije hale. Tu ima prodavnica za koju vecina ljudi koji rade tamo pojma nemaju :)Ode se pokretnim stepenicama na sprat pa onda jos jedan sprat nekim zavucenim stepenicama. Radnja je tacno iznad tih pokretnih stepenica u ovoj halihttp://binged.it/13evmFHJa sam uspeo da pomesam Tempo i Metro :frust:Odem u Tempo i naravno ni culi nisu za cedar. Sad moram nekako da se snadjem za onu Metro karticu. Komsinica je nekad imala al to verovatno davno isteklo. Edited September 4, 2013 by katamaran
katamaran Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Taman nadjem da su ovi iz Backog Monostora napravili nesto cedaroliko čedar... Ne, čedar ne mogu da napravim, ali sam napravio nešto „čederoliko“, sa začinskim travama po originalnom receptu za jednu vrstu sočnijeg čedra.Al kad ja tamo, a ono medjutim "Aristaeus Cheese" manufaktura Milos Zikic p.g. Backi Monostor Nazalost, i pored svih napora, morali smo da se kompletno reorganizujemo. Selimo se u inostranstvo.
*edited by mod Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ja nisam imao srca ni da saopstim kada sam video to za Aristeaus...
katamaran Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nabavio sam karticu za metro :)Idem sutra pa cu valjda uspeti da pazarim.
katamaran Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jel te neka konkretna zanima? Ribu jako retko jedem pa sam poprilican duduk po tom pitanju.
banatjanin Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja čuo juče za aristeus, sele se u engleskujebiga.
Frank Pembleton Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 E jbga>jel to sele biznis ili privatno...
Singer Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nabavio sam karticu za metro :)Idem sutra pa cu valjda uspeti da pazarim.E, kako se vadi danas ta metro kartica?
Caligula Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ja čuo juče za aristeus, sele se u engleskujebiga. Nije jebi ga nego dobro za njih.
katamaran Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) E, kako se vadi danas ta metro kartica? http://www.metro.rs/...o-postati-kupacedit: bas vidim u novom katalogu da danas otvaraju Metro diskont koji ce biti otvoren za svehttp://proxy.metro-group.com/Metro-Srbija/72/#/spreadview/24/ Edited September 5, 2013 by katamaran
Аврам Гојић Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dobro je, mogli su i na Marsu da ga otvore
katamaran Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nemaju trenutno cedar tako da odlazem akciju. Porucili su i treba da stigne sledece nedelje.
Recommended Posts