Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

On 16. 3. 2025. at 20:58, Boksi said:

Idemo organizovano u Livno, nema druge.

stigli pudja sirevi u maksi heart

• Replies 7.2k
  • Views 672k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

18 minutes ago, morgana said:
opet maksi, nisam znala
tenks

Isto nisam znala, a bas sam im gledala neke cene pre neki dan po sistemu malo ste ga preterali. Reci cu i ocu, on vise trosi u Maksiju od mene, pa da zaobilazimo.
4 minutes ago, Mel said:
Isto nisam znala, a bas sam im gledala neke cene pre neki dan po sistemu malo ste ga preterali. Reci cu i ocu, on vise trosi u Maksiju od mene, pa da zaobilazimo.

meni je maksi najblizi, a to zna da mi bude vazno, ali odazivam se bojkotima
44 minutes ago, morgana said:
meni je maksi najblizi, a to zna da mi bude vazno, ali odazivam se bojkotima

Ja kad sam u stanu samo Maxi i imam od opcija, ali nemam nikakav razlog da to sto mi treba za stan ne kupim unapred drugde u vecini slucajeva.
  • 4 weeks later...

Pomenu na sladoledu @banecare1 творог, pa se setih vatruški. Video neko po ruskim marketima u BG-u?

IMG_7454.jpeg