Zet Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Šta mislite o novoj poslastičarnici na Topličinom vencu? Mislim da se zove Coffee room?
darling Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 zar je to poslasticarnica? :) al prolazila sam pored kofi ruma u uscu i meni je njihova vitrina s kolacima tursko groblje. iako sam profi jedacica kolaca i u stalnoj sam potrazi za savrsenim kolacem, tu nikad nisam pozelela bas nista. jesam pogresila?
Frank Pembleton Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 zar je to poslasticarnica? :) al prolazila sam pored kofi ruma u uscu i meni je njihova vitrina s kolacima tursko groblje. iako sam profi jedacica kolaca i u stalnoj sam potrazi za savrsenim kolacem, tu nikad nisam pozelela bas nista. jesam pogresila? Nisi. Nisu oni poslastičarnica. Nego guraju taj asortiman jer kafa može da se cevči 3sata...
Dr Arslanagić Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 e bombondžija iz gavrila principa ga šije za svetlosnu godinu Bosiljčić šije sve sarajevske ratluke i 90% stambolskih.
darling Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 cokolit krinkls recept je odlican. kolacici su fenomenalni, intenzivan cokoladni ukus. secer sam smanjila na 50 grama, koristila sam nestle 65. sledeci put cu smanjiti secer na 40 grama i koristicu najlepsezelje 75. jednostavno se pravi i super je da se radi s decom, ko ima decju radnu snagu smuljace kuglice za cas. jedino ne znam zasto je meni secer zut, a na slikama po netu beo. fotosop?!
darling Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 kod mene su poceli ko raspucanci, a zavrsili ko usranci :D
ivy Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Šta je burbon vanilija šećer? to je valjda vrsta vanile..ima dr Otker taj
darling Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) to je vanilin secer od vanile, za razliku od obicnog vanilin secera koji je od hemikalije. dakle, kesica vanilin secera. mozes i tecnu vanilu, sta god imas. a mozes i da izostavis, nece se primetiti da fali, cokolada je jaka. Edited December 25, 2015 by darling
Recommended Posts