Haralampije Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nisam preterani ljubitelj slatkog ali ovo ne propustam......
Valk Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pa nije lud, blizu sam mu - mogla bih stvarno da odem da se poslužim* * - pojedem pola tepsije
darling Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 jela sam danas tart sa kruskom, bademom i kakaom iz finih finija. perfektno. ako jedna beogradska poslasticarnica treba da prezivi atomsku bombu, dajem glas za fine.
Frank Pembleton Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Poezija, mak baklava Pravio ili kupio?
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) probao danas ratluk od turčina iz dukata. pa jbt. turci. prvo su ga uvaljali u kokosovo brašno onda mi na preporuku prodavačica uvalila ratluk od čokoladne banane ratluke svakako izbegavati, dok im one zgužvane baklave kidaju, kao i urmašice koje oni tako ne zovu, ali razumeju kad ih tražiš, dok u ostaloj komunikaciji ume da bude problema. ne sa turcim već sa našim. - jel ratluk domaći? - nije - uvozite ga iz turske, onda i nije najsvežiji - ne ovde ga pravimo - - pa mislim, gazda turčin ga pravi, nije domaći - e bombondžija iz gavrila principa ga šije za svetlosnu godinu Edited December 13, 2015 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) bombondžija iz gavrila principa ga šije za svetlosnu godinu bombondzija je bogotac, ne vidim kako bilo koji otoman moze da dovede u pitanje <_< Edited December 13, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Puna mi kuća bombodžijskih proizvoda od tog iz Gavrila Principa. Čovek ide jednom nedeljno, kupi kolo ratluka i kilo kojekakvih bombona, luša, liciderskih srca... Ratluk pojede, ovo ostalo se vuče po kući.
beta Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 pitali me na carini state nosim. malo ratluka.ratluk? prolazi. juce jeli.raspametili se.
Recommended Posts