October 15, 20159 yr kotorska krempita postoji od juce i najcesce je margarinsko smece (varijacija na temu mille foglie i napoleon cakea, pojeftinjena kod vecine poslasticara tim margarinom) a peraska torta na jadranu moze da se nadje pod 300 drugih imena i pod svakim je vrh. bokeska umjesto bokeljska je ok, ustaljeni lokalizam koji se cesto koristi u tradicijskim kontekstima, pa tako i za kuhinju Edited October 15, 20159 yr by morgana
November 10, 20159 yr Gde u centru (ili na NBG) ima dobrih sitnih kolača (2-3 kg mi samo treba) ?nemoraš se trošiš za nas <_< imaš u goce delčeva, negde kod šiša, onu slatku kuću lazarević. nisu rđavi.
November 10, 20159 yr ako ćeš da kupiš 3 kg, dostava besplatna, cena jeste malo jača (2000 din/kg) ali su kolači vrhunski nema kome se nisu dopali kod mene na slavi tortedušica
November 15, 20159 yr Gde u centru (ili na NBG) ima dobrih sitnih kolača (2-3 kg mi samo treba) ? "Verdi" u YBC...bez teksta ostanem uvek,jače cene ali vrede svaki dinar.
November 15, 20159 yr Počela je sezona dunja a to valja obeležiti kuglicama od dunja sa plazmom i orasima.