ivy Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 (edited) pravila sam ovo http://247lowcarbdiner.blogspot.com/2014/10/pumpkin-fudge-mini-loaf.html umesto golden flax samo stavila obicni,umesto brasna od kokosa ove nase ljuspice kokosa i umesto zasladjivaca secer..povecala kolicinu za 4x...ispalo je suuper,dobar je recept ..pravice se opet samo sto cu sledeci put dodati jos neko suvo voce ili kakao ili kasiku dzema od necega da malo popuni ukus jer se ocigledno sa secerom nisam bas snasla a i ne bih ga povecavala(a izmerila sam kasiku za kasiku zasladjivac-secer pa jos malo smanjila :D) a i bundeva je bila malo vodena i ne bas slatka..ugl ostavlja lepog prostora za eksperimentisanje..bitno je da je bez brasna i hranljivo :P Edited October 17, 2014 by ivy Link to comment
duda Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 počela sa pripremom kolačića za slavu napravila jedan srpski i jedan španski srpski ni ne znam kako se zove, ali jebe kevu, nadmašila sam samu sebe, prijavljujem to ovde čisto da se ima u vidu dakle, to su neke školjkice sa pekmezom, okolo je najklasičnije masno teso a unutra šljivov pekmez sa orajima ali testo ispalo apsolutno fantastično, prhko i topi se istovremeno (sa mašću, ofkors) majstorica sam, realno španski su almendradosi, oni su i inače spektakularni, ispali dobro večeras pravim orasnice uslikaću sve na kraju, kada posložim na tacni, biće cenim 5 vrsta umesto torti ove godine baklava sa suvim šljivama Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 je li realna cena vaniilica 900 din/kg iz poslastičarnice Irena u Zemunu? Link to comment
gospa buba Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 (edited) koja je to poslasticharnica? ako je ona na pola zmajovine, preko puta pozorishta, za kiflice i vanilice daj sve shto traze. ako nije, nemam pojma ^_^ Edited October 23, 2014 by gospa buba Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 (edited) kod madlenijanuma, nekad su bili u gajevoj 5, kiflice sa džemom su first rate... Edited October 23, 2014 by Marcus Wulffings Link to comment
gospa buba Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 nije bre gajeva, zmaj jovina, izmedju glavne i gajeve, odma posle esdeka. za ovu drugu ne znam. Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 pa dobro, da li ta cena 900 dindži po kg ima smisla? to me zanima Link to comment
kobni zelaya Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 (edited) Ja sam kod Irene kupovao ranije stalno slavske kolače , a i žito, dok su imali onaj šalter, bili su skroz jeftini . Posle su se preselili odmah u komšiluk, ali posle sam dugo dobijao sms-ove da su se preselili u neki drugi deo grada. Jeste li sigurni da su još u Zemunu? Edited October 23, 2014 by kobni zelaya Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Tako sam je razumeo preko telefona, a čini mi se da nije precizirala adresu a rade i dostavu. Minimum dve kile treba za dostavu i to im dođe 2000 dindži. Mislim da je pre 3 do 4 godine bilo petsto kinti kilo. Link to comment
kobni zelaya Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Pa da, a to je već mnogo skuplje, ne znam da li ću ubuduće da uzimam onda kolače od njih, ako ne vrate cene. Mada kapiram da su sad to neke cene iste kao i kod ostalih. Link to comment
kobni zelaya Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 et gospa buba Ti govoriš o onoj maloj pekarici što prodaje štrudlice (mak, orasi, slatki sir), kiflice i male rol viršle. "Irena" je drugo i bila je u Gajevoj. Link to comment
gospa buba Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 aaa, dobro. samo shto ja uopshte ne mogu da se setim da je ikad bila u gajevoj ikakava radnja sa kolachima. ima kad promakne ^_^ Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 to je bio prozor na kući sa crvenom nadstrešnicom, sve u formi kioska Link to comment
Duci Simonovic Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Puno je 900 , max 550 bi dao Link to comment
Marcus Wulffings Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 ne znam kakve su cene u drugim slastičarnama, ova ima dobre vanilice ali ga je malo preterala Link to comment
Recommended Posts