October 12, 201410 yr dobro izgledaju :) koliko komada se dobije od smese? milijun bih izgubila na zadnjem pitanju u milioneru da su me pitali dal u orasnice idu cela jaja il belance.
October 12, 201410 yr Najbolje uz kafu. ^_^ Volim ali mi ne spremaju. takvom coveku :( dobro izgledaju :) koliko komada se dobije od smese? milijun bih izgubila na zadnjem pitanju u milioneru da su me pitali dal u orasnice idu cela jaja il belance. izadje nekih tridesetak ovecih komada, sad racunam na deo dobitka :)
October 12, 201410 yr nije moje da o tome pricam ali me pred put na aerodrom zvao da pita gde moze da nadje orasnice od stamevskog
October 12, 201410 yr takvom coveku :( Prvo čokoladna torta, sad orasnice, gde će im duša. Edit: Moja baba u 89. godini pravi orasnice k'o od šale. Edited October 12, 201410 yr by halloween
October 13, 201410 yr sad racunam na deo dobitka :) dodjem ti pola milijuna. kuna. ja dobila od komsinice sa sela krofne kuvane u vodi umotane u mak i secer. zivele porodicne vrednosti i tradicija. Edited October 13, 201410 yr by darling
October 13, 201410 yr @lancia, jel' ovo oriđiđi slika ? ako jeste, odmah kopipejstujem recept udri kopipejst;) nije moje da o tome pricam ali me pred put na aerodrom zvao da pita gde moze da nadje orasnice od stamevskog reportovan si:(
October 13, 201410 yr gledao danas na hrtu jednu tetu koja pravi puslice. moram da priznam da su izgledale fenomenalno. bile su vece i vrlo zanimljive izgledom. ne bih umeo da objasnim tekstom kako je to izgledalo, ali od sastojaka je bio nar koji je podeljen. jedan deo je otisao na pravljenje sirupa, a drugi da se pospe preko puslica kada budu gotove. vrh puslice se razbije i stavi se slag. da li je neko mozda gledao ovu emisiju?
October 13, 201410 yr gledao danas na hrtu jednu tetu koja pravi puslice. moram da priznam da su izgledale fenomenalno. bile su vece i vrlo zanimljive izgledom. ne bih umeo da objasnim tekstom kako je to izgledalo, ali od sastojaka je bio nar koji je podeljen. jedan deo je otisao na pravljenje sirupa, a drugi da se pospe preko puslica kada budu gotove. vrh puslice se razbije i stavi se slag. da li je neko mozda gledao ovu emisiju? ja malopre, bila repriza. najobicnija pavlova sa narom, u individualnim porcijama. evo i teksta :)
October 14, 201410 yr Author Daklem: 4 jajeta 350 gr secera 600 gr mlevenih oraha 300 gr seckanih oraha vanilin secer po zelji ja ovo želim