Sunday at 10:524 days Pa to, da razmontiram predrasude koje neko mozda gaji misleci da je komplikovano. Nije uopste. Smandrlja se za 5-10 minuta, samo treba mutiti polako jer ne treba zrak u njemu. Od toga se napuse ko sufle i onda kolapsira kad se ohladi. Jedino sto mi fali ovde je onaj biscuit base, nesto solidnije radi teksture jer ovo je skoro kao panna cotta ili puding. Edited Sunday at 10:524 days by Seabass
Sunday at 11:054 days 4 minutes ago, Klara said:Što ga češće budeš pravio, biće sve bolji i bolji! ⛽⛽⛽Da, a odlican je i za arterije.Ovaj cheesecake je desert za ponekad ili specijalne prilike imho, nije ni jeftin. Za mene je i dalje Najdzelin sticki date nenadjebiv kolac. Nedavno sam opet pravio i to sa brasnom od rogaca umjesto obicnog.
Sunday at 11:174 days ja sam samo u sloju kod rusa jeo taj baskijski i pao sam realno na to što je unutra kremast. bio sam decenijska žrtva nemačkog pečenog čizkejka sa kojim deli izgled, ali samo to - nemac ostaje, da prosti klara, stegnut to kraja a baskijac prijatno zamlohavi kad uđeš kašikom ili viljuškom u njega. mnogo je ovo kalorija šećera i zasićenih masti da bi rizikovao da treba da zanoćim sa kućnom merom za pečenje, ovako jednom nedeljno 590 rusima i ćaolina!
Sunday at 13:114 days Gde ima da se kupi kvalitetna lenja pita Nbg, Zemun ili centar? Ovo što sam sretao u nekoliko pekara u koje obično idem nije dovoljno kvalitetno.
Sunday at 14:134 days ja sam dobru jeo u miloš pekari(enjub), al mi je i tu jedna kora bila too much pa sam je odstranjivao pre konzumacije
Sunday at 18:424 days 5 hours ago, Nikodije said:Gde ima da se kupi kvalitetna lenja pita Nbg, Zemun ili centar? Ovo što sam sretao u nekoliko pekara u koje obično idem nije dovoljno kvalitetno.Trebalo bi da ima u pekari Mona, na početku Cetinjske kad kreneš naniže od Svetogorske i u pekari Aca u Svetogorskoj.