Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

A da ti ne kažu da je cvekla u njemu, da li bi primetio da je nešto drugačije?

19 minutes ago, Pixisis said:

A da ti ne kažu da je cvekla u njemu, da li bi primetio da je nešto drugačije?

Sta ima ko da mi govori, znam sta sam stavio.

Salim se

Kolac je pun kakaa i cokolade tako da cvekla samo da na teksturi i vlaznosti, niko ne bi mogao prepoznati po ukusu da ima cvekla.

hhk24Hx.jpg

Pa to, dodatna sočnost i zapremina. Do sad sam probala batat i bundevu u te svrhe, možda probam i cveklu (kad mi dosadi da je premeštam po frižideru, eto ideje kako da je utopim u nešto lepše).

ko prolazi pored ruskog "sloja" a voli slatko, pogotovo sa trunkom slanog, neka obavezno proba baskijski čizkejk

za moj ukus najbolje slatko u gradu ko zna koliko godina unazad da sam probao.

590rsd ali vredi svake pare.

odlična je kafa a ko ne pije kafu ima spektakularan čaj od hibiskusa sa malinom i medom

ne rekoh gde su, na gornjem vračaru su u velimira bate živojinovića, deo levo kad se krene od pjace naviše

imaju objekat negde i na dorćolu ali nemam koordinate.

i naravno seljaci iz KNEDLY su izbacili dubai knedly

15 minutes ago, Eleniko said:

i naravno seljaci iz KNEDLY su izbacili dubai knedly

Gde otvorih ovo. Pa to je odvratno

11 hours ago, Eleniko said:

ko prolazi pored ruskog "sloja" a voli slatko, pogotovo sa trunkom slanog, neka obavezno proba baskijski čizkejk

za moj ukus najbolje slatko u gradu ko zna koliko godina unazad da sam probao.

590rsd ali vredi svake pare.

odlična je kafa a ko ne pije kafu ima spektakularan čaj od hibiskusa sa malinom i medom

50m odatle ima nova poslasticara, izbor je sveden na par kolaca ali ovo sto sam jeo, pavlova torta, doduse bez jagoda i neka ruska torta, odlicno.

https://maps.app.goo.gl/nfLMyLJiBJe58dUGA

od BG torti probao neku "Kalemegdansku" u imenu, zaboravio sam pun naziv i torte , a i poslastičarnice , malo ispod hotela Moskva i tunela, nije loša torta i cenovno je okej, a jednom sam zalutao u neku poslastičarnicu u tzv. BG na vodi, tu su cene kolača kao da je Trampova poslastičarnica u Las Vegasu.

Juce u supermarketu prvi put vidio Dubai cokolada, £10 lol. Normalna Cadbury's cokolada te velicine je oko £2.

Nego, danas mi je palo napamet choux pastry. To je tijesto za princess krofne, djevreke i slicne stvari. Nikad to nisam radio pa cu mozda sutra ako budem raspolozen.

Šta imaš nameru da radiš i ako može slika kad napraviš?