March 16Mar 16 19 minutes ago, Pixisis said: A da ti ne kažu da je cvekla u njemu, da li bi primetio da je nešto drugačije? Sta ima ko da mi govori, znam sta sam stavio. Salim se Kolac je pun kakaa i cokolade tako da cvekla samo da na teksturi i vlaznosti, niko ne bi mogao prepoznati po ukusu da ima cvekla.
March 16Mar 16 Pa to, dodatna sočnost i zapremina. Do sad sam probala batat i bundevu u te svrhe, možda probam i cveklu (kad mi dosadi da je premeštam po frižideru, eto ideje kako da je utopim u nešto lepše).
March 20Mar 20 ko prolazi pored ruskog "sloja" a voli slatko, pogotovo sa trunkom slanog, neka obavezno proba baskijski čizkejkza moj ukus najbolje slatko u gradu ko zna koliko godina unazad da sam probao.590rsd ali vredi svake pare.odlična je kafa a ko ne pije kafu ima spektakularan čaj od hibiskusa sa malinom i medom
March 20Mar 20 ne rekoh gde su, na gornjem vračaru su u velimira bate živojinovića, deo levo kad se krene od pjace navišeimaju objekat negde i na dorćolu ali nemam koordinate.
March 20Mar 20 15 minutes ago, Eleniko said:i naravno seljaci iz KNEDLY su izbacili dubai knedlyGde otvorih ovo. Pa to je odvratno
March 21Mar 21 11 hours ago, Eleniko said:ko prolazi pored ruskog "sloja" a voli slatko, pogotovo sa trunkom slanog, neka obavezno proba baskijski čizkejkza moj ukus najbolje slatko u gradu ko zna koliko godina unazad da sam probao.590rsd ali vredi svake pare.odlična je kafa a ko ne pije kafu ima spektakularan čaj od hibiskusa sa malinom i medom50m odatle ima nova poslasticara, izbor je sveden na par kolaca ali ovo sto sam jeo, pavlova torta, doduse bez jagoda i neka ruska torta, odlicno.https://maps.app.goo.gl/nfLMyLJiBJe58dUGA
March 21Mar 21 od BG torti probao neku "Kalemegdansku" u imenu, zaboravio sam pun naziv i torte , a i poslastičarnice , malo ispod hotela Moskva i tunela, nije loša torta i cenovno je okej, a jednom sam zalutao u neku poslastičarnicu u tzv. BG na vodi, tu su cene kolača kao da je Trampova poslastičarnica u Las Vegasu.
March 22Mar 22 Juce u supermarketu prvi put vidio Dubai cokolada, £10 lol. Normalna Cadbury's cokolada te velicine je oko £2. Nego, danas mi je palo napamet choux pastry. To je tijesto za princess krofne, djevreke i slicne stvari. Nikad to nisam radio pa cu mozda sutra ako budem raspolozen.