Boksi Posted Friday at 16:08 Posted Friday at 16:08 19 minutes ago, Seabass said: Zinulo mi dupe za Basque burnt cheesecake. (gugla Basque burnt cheescake ) Nego šta nego zinulo 2
Svemir Zeka Posted Friday at 16:26 Posted Friday at 16:26 Uzela sam da jedem čokoladu, voimja oca, i pojela dva reda I onda snimim ovaj topik..... 1 1
Seabass Posted Friday at 18:39 Posted Friday at 18:39 Ovo je lakse nego sto sam ocekivao. Vec se pece skoro 20 min, treba jos toliko i to bi trebalo da je to.
Klara Posted Friday at 18:46 Posted Friday at 18:46 Gospodin čovek, prijede mu se i odmah spremi. Sa reči na dela! 🏆 : D
Seabass Posted Friday at 19:04 Posted Friday at 19:04 14 minutes ago, Klara said: Gospodin čovek, prijede mu se i odmah spremi. Sa reči na dela! 🏆 : D YOLO. Ovo i nije bio neki challenge. Zacas se smuti, valjda ce biti okej. Mirise malo zagoreno ali ne ide crni dim iz rerne, valjda tako treba? Jos par minuta...
Vapad Posted Friday at 19:21 Posted Friday at 19:21 16 minutes ago, Seabass said: YOLO. Ovo i nije bio neki challenge. Zacas se smuti, valjda ce biti okej. Mirise malo zagoreno ali ne ide crni dim iz rerne, valjda tako treba? Jos par minuta... di si kupio sireve btw, Brian Lagerstrom je coooool. a i visok čovek u pm... pogledaj epizodu sa Etanom, koji je atipično nizak, šou
Seabass Posted Friday at 19:56 Posted Friday at 19:56 31 minutes ago, Vapad said: di si kupio sireve btw, Brian Lagerstrom je coooool. a i visok čovek u pm... pogledaj epizodu sa Etanom, koji je atipično nizak, šou Zapratio sam Briana na pocetku i svidio mi se odmah, vidi se da se razumije. Skoro sam ga ponovo otkrio pa sam se i subscribe. Ne znam ko je etan. Sireve kupio u Aldiju i Sainsbury's. Evo ga i Basque burnt cheese cake... Kaze peci na 240C, ja pekao na 220 i opet je malo prejako. Iduci puta cu ga drugih 20 min ili smanjiti temp ili pokriti malo. Bice okej. 1
Seabass Posted Friday at 20:35 Posted Friday at 20:35 Mogu misliti kako ce biti kad se skroz ohladi kad je vruc odlican Nisam mogao cekati, moglo je i ljepse da se izreze. Senzacionalna stvar, sve preporuke. 2
Recommended Posts