Klara Posted January 14 Posted January 14 @Seabass , jedan za tebe mnogo dobar sajt. <3 Žena detaljno objašnjava, od postupka do namirnica. Uz sve to, prikazano je kroz fotografije, dodatni ugođaj za nas vizuelne tipove. Ima i yt kanal. https://sallysbakingaddiction.com/recipe-index/ https://sallysbakingaddiction.com/double-chocolate-zucchini-bread/ : 1
Seabass Posted January 14 Posted January 14 Nisam ja bas tako vičan sa kolačima. Najčesće mi ne uspije. Ovo kad bude ok onda guram dok ne počne na uši da izlazi.
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 ja obožavam kolače sa povrćem. žena je u bolja vremena našeg braka /vezano za vreme njenog zadržavanja u kujni/ spremala jedan jednostavan a bogovski kolač u koji ide rendana šargarepa - a nije carrot cake vulgaris sa šakom zimskih začina /cimet, karanfilić, muskatni oraščić/ i bogato slatke pavlake /u mojoj izvedbi bez dodatog šećera/ preko, kad se servira sad kad sam je iscimao za čiz kejk možda mi udeli i ovo... 1
makondo Posted January 14 Posted January 14 2 hours ago, Eleniko said: zapravo kucaš na otvorena vrata već duže vreme razmišljam da iskoristim slobodno vreme na ostrvu i količinu koza i ovaca u najbližem okruženju da počnem da pravim sir Polako, kačara i mlekar su ti sledeći crnotravski poduhvati. 1
Klara Posted January 14 Posted January 14 2 hours ago, Seabass said: Nisam ja bas tako vičan sa kolačima. Najčesće mi ne uspije. Ovo kad bude ok onda guram dok ne počne na uši da izlazi. Ima kod nje i slaniša. : ) Dobrih ideja za doručak, recimo.
Eleniko Posted Thursday at 12:07 Posted Thursday at 12:07 s obzirom da je moj rođendanski cheesecake veličanstveno propo jer nije bilo ella kvarka nego je moja žena naivno kupila imlekov sremski sir od koga teško mogu da se prave kolači, slan je na kraju sam za sinoćnji žur party kupio tortu što baš i nije najlakša radnja u sredu popodne i izbor je pao na tortu koja se zove mila iz poslastičarnice beoled u patrijarha gavrila tamo sam inače ranije kupovao neverovatno dobru mus tortu na bazi pistać krema i malina koja mi je ipak bila premala za 15+ ljudi na obljetnici iako sam se birajući torbu zato više povodio količinom nego kvalitetom /ova je bila 2kg, 4200rsd/ ispostavilo se da je torta fenomenalna, ako volite čoko lešnik arome u opisu na sajtu stoji ovo "Kao stvorena za praznike. Korice nafilovane lešnik kremom i prekrivene baršunastim ganažom, dekorisane lešnik kremom i karamelizovanim lešnicima." ukratko, torta se dobija smrznuta što je sasvim okej jer je 90% torte punjenje ovom smesom čokolade, slatke pavlake i lešnika ako kupujete obratite samo pažnju da treba više vremena da se odmrzne nego što su meni rekli /sat i po/ moja je stajala jedno 4 sata i jače u kuhinji, i dalje sam dok sam je sekao prolazio kroz zamrznutu sredinu ali i to daje šarm, jer je onda taj osećaj sladoled torte super plus se lagano rastopi na tanjiru dok je jedete meni najbolje - kvalitetna a ne preslatka. torta inače izgleda vrlo konvencionalno ali i praznično, tako da je dobra za proslave https://www.facebook.com/BioLed/videos/mila-cake/1917430081631634/ topla /hladna/ preporuka, bioled - patrijarha gavrila 10 bgd. 2 1
Eleniko Posted Thursday at 16:27 Posted Thursday at 16:27 inače ruskinja pre mene u radnji silbo na kaleniću rutinski kupuje maskarpone od pola kile za 725 dinara, zabole je jebeni punišići 1
Seabass Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Najdzelin stiki dejt od juce: I ponesem nesto toga na poso, naravno svi su odusevljeni i u neka odlucim da se javim kraljici, da se zahvalim. Spoiler Zena je class act, it goes to 11. Edited 9 hours ago by Seabass 5
Eleniko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago priznaj da bi joj i ti jeo govno iz ruke, bez celofana 1
Seabass Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Eleniko said: priznaj da bi joj i ti jeo govno iz ruke, bez celofana Ko ne bi? 1
Recommended Posts