May 30, 20168 yr to ko jedna moja nesudjena tasta za vreme rata i sankcija, ta je u corbu turala lisce od rotkvica. nista nije smelo da se baci, niposto.
May 30, 20168 yr ali lisce od rotkvica,ako je dobro i sveze je skrooz super klopa..sasvim ukusno i aromaticno,nista mu ne fali
May 31, 20168 yr mozda sam lakoveran, ali cu ga probati! :) probaj..ja kad neletim da je sveze,mlado i lepo iseckam ga u salatu
May 31, 20168 yr Није травуљага :D него баш има неки пријатан укус, наравно само када је лишће свеже.
June 18, 20168 yr Evo jedne osnovne plazma torte sa bananama i orasima, odležala je pola dana u frižideru i sad lepo leže na ovu vrućinu :)
July 15, 20168 yr Tražim tortu, najviše liči na reformu, takve su kore i veoma sličan fil, moguće da ima nekog karamela
July 15, 20168 yr esmo imali skorije neki chokoladni kolach sa vishnjama a da je apsolutno divan i raskoshan. dajte neki predlog :)
July 15, 20168 yr http://tortatorta.blogspot.rs/2015/08/crno-srce-black-heart_21.html tražeći ovo preskrolovah prvu stranu. erupcija pljuvačnih žljezdi!
July 20, 20168 yr ljubitelji minjona: gde u BG mogu da kupim najbolje minjone? overava mi se od šećera.