April 24, 20168 yr da, na izvrnutoj, 200°C oko 5 minuta. kaze "cim krenu mehurici da se prave, gotova", sta god to znacilo :) probaj s maslacom, ali probaj i s margarinom ipak, nije to isto... jebo zdravlje kad je ukus u pitanju
April 24, 20168 yr dobra je na ukus, nego meni deluje da je malo tvrda, nema ni tasta bas mnogo iskustva sa tortama :D fala za recepat :)
May 3, 20168 yr Malo modifikovala Vasinu i recepat za neku orasi/narandza tortu ... ispala ... well, ova dva parceta sam kraljevskom gardom odbranila. Kore su belanca + orasi, onda ad hoc spremljena marmelada od narandze na svaki sloj, pa onda zuti fil od jaja kuvan na pari i na kraju kuvani orasi sa jakom crnom cokoladom /vasina part/. Sve to od 8 jaja i jedno 400 grama oraha i 200 gr. cokolade i 200 gr putera. Malo je vise zimska ali kakvo je vreme napolju, ispala i prvomajska.
May 6, 20168 yr pravila sam kocke sa rogacem (bez brasna). ja sam i bez secera. koliko je ni od cega odlican je.
May 11, 20168 yr nit je torta, nit je kolač, već najbolja slatka pita u gradu pita od višanja u pitama ispod sača(avramčić, dijagonala od novog merkatora) savršenstvo
May 11, 20168 yr te vocne pite pod sacom su izgleda svuda savrsene, takav im zanr. isto kod ovih na kalenicu.... samo je bitno da ih ne seku vrele da se ne razbrockaju... ovde ima jagode visnje jabuke bundeve sumsko voce
May 30, 20168 yr Pavlova sa jagodama i ganašom sa mrvicom šećera. Samo koliko ide u sam meringue. Ne jede mi se, boli me grlo od air conditiona.
May 30, 20168 yr to je sad pod must da ostavish trravuljinu, videla ja na televizoru. sigurno ni boraniju ne chiste ^_^