aram Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 da, na izvrnutoj, 200°C oko 5 minuta. kaze "cim krenu mehurici da se prave, gotova", sta god to znacilo :) probaj s maslacom, ali probaj i s margarinom ipak, nije to isto... jebo zdravlje kad je ukus u pitanju
aram Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 dobra je na ukus, nego meni deluje da je malo tvrda, nema ni tasta bas mnogo iskustva sa tortama :D fala za recepat :)
hansolo Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Malo modifikovala Vasinu i recepat za neku orasi/narandza tortu ... ispala ... well, ova dva parceta sam kraljevskom gardom odbranila. Kore su belanca + orasi, onda ad hoc spremljena marmelada od narandze na svaki sloj, pa onda zuti fil od jaja kuvan na pari i na kraju kuvani orasi sa jakom crnom cokoladom /vasina part/. Sve to od 8 jaja i jedno 400 grama oraha i 200 gr. cokolade i 200 gr putera. Malo je vise zimska ali kakvo je vreme napolju, ispala i prvomajska.
hansolo Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 daj meni to sto je ostalo :) too late, pala garda ... pravicu ja opet :)
darling Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 pravila sam kocke sa rogacem (bez brasna). ja sam i bez secera. koliko je ni od cega odlican je.
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 nit je torta, nit je kolač, već najbolja slatka pita u gradu pita od višanja u pitama ispod sača(avramčić, dijagonala od novog merkatora) savršenstvo
yolo Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 te vocne pite pod sacom su izgleda svuda savrsene, takav im zanr. isto kod ovih na kalenicu.... samo je bitno da ih ne seku vrele da se ne razbrockaju... ovde ima jagode visnje jabuke bundeve sumsko voce
MayDay Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Pavlova sa jagodama i ganašom sa mrvicom šećera. Samo koliko ide u sam meringue. Ne jede mi se, boli me grlo od air conditiona.
gospa buba Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 to je sad pod must da ostavish trravuljinu, videla ja na televizoru. sigurno ni boraniju ne chiste ^_^
Recommended Posts