Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Malkin MVP

• 2 weeks later...

nhl torrents dot co dot uk je otvorio registraciju. Najbolji hokejski torent sajt na netu i jedan od najboljih sportskih uopšte. Ima i bejzbola i ragbija i fudbala da zabibere. Pomoću njega ja godinama gledam maltene celu sezonu Oilersa, a tako je za svaki tim. Kažu da imaju gomilu akaunta, ali pretpostavljam da je navala velika, te požurite.

Minesota se otvorila i dovela free agente Parese-a ( :cry: ) i Sutera.

Edited by ducca

• 2 months later...

Lockout.Jeste očekivano, ali me ipak nervira.

• 2 months later...
Lockout.Jeste očekivano, ali me ipak nervira.
Tri meseca kasnije rešenje nije na vidiku. Sada su otkazane utakmice do 30. decembra, a ranije su već kaširani Winter classic i All star. :cry:http://espn.go.com/n...-30-says-report

Pratim na ESPN-u, iz dana u dan.Izgleda da ce tesko do dogovora za ovu sezonu. :frust:Vidim da se i Crosby priprema za promenu kontinenta. :whistle:

Sada im fali samo dan da se cela sezona prebaci u 2013. Ne znam šta da radim i dalje. Gledam povremeno KHL, ali mi nije to to. :(I jebe mi se za All star, ali mi je Winter classic nešto prirastao srcu.

Edited by Lrd

I ja zavoleh Winter classic. :cry:KHL je ok, ali ima par mnooogo jakih timova. Jednostavno znas da ce sigurno uci u playoff.Pekka Rihne brani za Dinamo iz Minska. Gde njih nadje... Verovatno su mu ponudili lepu sumu.Pratim NHL najduze od svih americkih sportova i ovo me bas nervira.

Edited by Miljenko

E, jeptese, vidim nove poruke na temi i ponadam se da se mrdnulo, kad ono...Ok je khl, malo vise ga pratim ali mi nije isti gusht.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• 4 weeks later...
Postignut okvirni dogovor. Ostaje samo da svi odobre i da se reše neki detalji, ali izgleda da će se skraćena sezona ipak održati. Znam da se čovek lako navikne na svaki nivo i da ljudi kapitalisti treba da se bore za svoj posao i 'leba, ali kad vidim oko čega je sve ovo natezanje, stvarno mi dođe da sočno opsujem. Kad se bude znao početak sezone, pravimo novu temu.

I bio je red vise. :thumbup:NFL je u zavrsnoj fazi. Treba mi nesto do MLB-a. :lolol:

• 2 weeks later...

Tek sada pogledah raspored. :whistle:Philadelphia-Pittsburgh na otvaranju sezone(subota u 9). :Hail:

Proslu sezonu gledasmo umereno na ESPNu. Hoce li ovu neko prenositi kod nas?