Prospero Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 btw. izgleda da je PHX razrešio pitanje ostanka u AZ.
malkin Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 ja, naravno, ne priznajem ovogodišnji plejof.ali Džonatan Kvik je jebeni car i mora da se ispoštuje http://www.youtube.com/watch?v=JKFTi7YkrQw
Lrd Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 nhl torrents dot co dot uk je otvorio registraciju. Najbolji hokejski torent sajt na netu i jedan od najboljih sportskih uopšte. Ima i bejzbola i ragbija i fudbala da zabibere. Pomoću njega ja godinama gledam maltene celu sezonu Oilersa, a tako je za svaki tim. Kažu da imaju gomilu akaunta, ali pretpostavljam da je navala velika, te požurite.
ducca Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Minesota se otvorila i dovela free agente Parese-a ( ) i Sutera. Edited July 4, 2012 by ducca
Miljenko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Lockout.Jeste očekivano, ali me ipak nervira.
Lrd Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Lockout.Jeste očekivano, ali me ipak nervira.Tri meseca kasnije rešenje nije na vidiku. Sada su otkazane utakmice do 30. decembra, a ranije su već kaširani Winter classic i All star. http://espn.go.com/n...-30-says-report
Miljenko Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Pratim na ESPN-u, iz dana u dan.Izgleda da ce tesko do dogovora za ovu sezonu. :frust:Vidim da se i Crosby priprema za promenu kontinenta.
Lrd Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) Sada im fali samo dan da se cela sezona prebaci u 2013. Ne znam šta da radim i dalje. Gledam povremeno KHL, ali mi nije to to. :(I jebe mi se za All star, ali mi je Winter classic nešto prirastao srcu. Edited December 10, 2012 by Lrd
Miljenko Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) I ja zavoleh Winter classic. :cry:KHL je ok, ali ima par mnooogo jakih timova. Jednostavno znas da ce sigurno uci u playoff.Pekka Rihne brani za Dinamo iz Minska. Gde njih nadje... Verovatno su mu ponudili lepu sumu.Pratim NHL najduze od svih americkih sportova i ovo me bas nervira. Edited December 10, 2012 by Miljenko
Prospero Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 E, jeptese, vidim nove poruke na temi i ponadam se da se mrdnulo, kad ono...Ok je khl, malo vise ga pratim ali mi nije isti gusht.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Lrd Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Postignut okvirni dogovor. Ostaje samo da svi odobre i da se reše neki detalji, ali izgleda da će se skraćena sezona ipak održati. Znam da se čovek lako navikne na svaki nivo i da ljudi kapitalisti treba da se bore za svoj posao i 'leba, ali kad vidim oko čega je sve ovo natezanje, stvarno mi dođe da sočno opsujem. Kad se bude znao početak sezone, pravimo novu temu.
Miljenko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 I bio je red vise. :thumbup:NFL je u zavrsnoj fazi. Treba mi nesto do MLB-a.
Miljenko Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Tek sada pogledah raspored. :whistle:Philadelphia-Pittsburgh na otvaranju sezone(subota u 9).
Nesh Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Proslu sezonu gledasmo umereno na ESPNu. Hoce li ovu neko prenositi kod nas?
Recommended Posts