Eidyia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Našla si ga. :)Nego, nedavno mi sestra dala neku David Jones torbu, dakle korištenu, ali poklonjenoj torbi ne gledamo u zube.Baš je velika, prostrana, takve inače ne volim,smetnja su mi, ali trebaju mi, s obzirom šta sve natrpam u njih. I vodu, da. Svako malo me hvata panika da ću jednom zateć promočeni mobitel (što ne bi bilo prvi put), novčanik, šminku i ostale esencijalne stvari.Sve mi je teža, ali cijenim da je to zbog spondiloze.
lena21 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ova bolest žena dvotorbašica je zarazna. Meni više jedna nije dovoljna, sad pored regularne sport Bili vučem i ceger, da podvučem U ISTOM TONALITETU sa torbom, a u kome nosim knjige, ranu, vodu, i još svašta nečega.
mustang Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 (edited) strasno :) a ja nosim novcanik upasan kao pistolj u farmerke pa majica preko. samo da ne nosim tasnu.....vec ..pa od kako sam velika :) Edited March 18, 2010 by mustang
gospa buba Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 (edited) pre neki dan u urban republic vidim nevidjenu tashnetinu iz snova, u bojama, lepa ki lutka, mislim da bi i celo dete moglo da se skemba u nju, za sluchaj da se mora. i josh pishe, na snizenju zbog greshke. i ja sad, kakva moze da bude greshka, daj da vidimo? :unsure:tashna je zbog isparane postave snizena recimo sa 3500 na 2500 :o :o :oi ja se josh chudim kako to da je neko vec nije odneo? tashna sa rupom za 2k5 Edited March 19, 2010 by thermal bug
darling Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jadne zene pod teretom, zrtve tasni,iskrivljene, pogrbljene. da se danas igra 68. cenim da bi umesto brushaltera gorele tasne. (i poneka cipela.) eh, nikad od mene zena.
gospa buba Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jadne zene pod teretom, zrtve tasni,iskrivljene, pogrbljene. da se danas igra 68. cenim da bi umesto brushaltera gorele tasne. (i poneka cipela.) eh, nikad od mene zena.ma! sve spaljujem, samo mi laptop ne dirajte ^_^
Milogled Bluff Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Prvi put videh ovaj topik i procitah "zenska tastina".
batticuore Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 meni druga tasna bolja, al mislim da uz modesty vise ide prva. ah, tasne...
Д Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Да парафразирам дубоку мисао из Титаника: женска ташна је као океан, нико не зна шта она крије.
msmodesty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 (edited) Да парафразирам дубоку мисао из Титаника: женска ташна је као океан, нико не зна шта она крије. da ti objasnim - kakva ti je referenca™ takva ti je informacijabushnaEDIT - naravno, stajacu na hiljaditom mestu u redu zena koje Bghostu shalju - Edited March 20, 2010 by msmodesty
Tresko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 da ti objasnim - kakva ti je referenca™ takva ti je informacijabushnaEDIT - naravno, stajacu na hiljaditom mestu u redu zena koje Bghostu shalju - http://www.biasia.com/Pogledaj i ovde. A tu mogu da ti obezbedim stvari po specijalnim cenama.
msmodesty Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://www.biasia.com/Pogledaj i ovde. A tu mogu da ti obezbedim stvari po specijalnim cenama.tek sam sad videla i da, vec sam nashla jednu prigodnuizlecena sam!sutra idem da pogledam ovu:
ivy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ako se ne svidi 'ippy-ju, ubichu se.meni se svidjaju modeli,jako ali ne i boje..mozda ova sa cveticem takva kakva je ima blagu prednost..
Recommended Posts