Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zenska tasna

Featured Replies

ja imam jednu tasnu nasa posla. jako je lepa. 228904_172083182941801_1375621905_n.jpg, ali manja, i s kracim kaisevima. al ubija koliko je teska. sreca pa sam ja snazna zena.kupila sam je direktno od njih, preko fejsa, kostala je 110 ili 120 eura.kad u ruke uzmes istu takvu italijansku, iznenadis se kad shvatis da je laka ko perce. nasi nemaju pojma kako se obradjuje koza.u to ime da objavim da je milos saric u imi u cumicevom sokacetu doneo novu tasnu laku ko pero. bozanstvena. al nije za mene. mislim da je 18500.

• Replies 237
  • Views 46.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eastpak jr, ali možda i nije za devojke jer nema dovoljno pregrada. Moju nosim već 5 god. svaki dan, kao prvog dana je. Staje sve. JW ima torbu iste veličine, sa dosta pregrada. Ne znam kako bi s

• Ovako mi nesto treba, po gradu, pijaci...       Ko je izmislio kolica za pijacu, svaka mu cast. Imam godinama Gimmi, svim strarijim clanovima familije sam kupila po jedna (vremenom), a ja se prepor

• Ovako nešto? https://www.intersport.me/adidas-w-id-tote-kc-torba-536354   Ne znam šta ti je tačno novčano razumno Na ovo sam prvo naletela, sigurno ima još varijanti...  

Posted Images

Ja uzeh jednu Caminatta torbu u Spaniji, iako mi se cinilo da je 50e previse za torbu koja nije koza, nisam odolela. Jako su mi lepi kroj i kombinacija boja, a taman je velika da mogu da se strpaju i fotoaparat i knjiga srednjih dimenzija u nju, ima fine dzepove, moze na jedno rame ili preko..idealna za mene. :)a-806-shoulder-bag-elder-of-caminatta.jpg

Edited by I*m with the pilots

drage devojke, vidim da ste se snasle i bez mene :-)... darling vam je rekla cenu,a da budem iskrena, ja nisam ni znala kolika je tacno. mislila sam da je tu oko stotinak evra, pa sam zato i napomenula da je onaj morganin jeftiniji. miso mi je do sada samo pravio sandale, vise puta, a cesto mi popravlja svasta nesto od obuce ili torbi koje ulovim na buvljaku. i dok sam letos isla na ''probe'' za sandale, paralelno je radio za '' Nasa posla'' torbe i ranac koji je jako licio na na taj sto ga je morgana okacila...pa sam se asocirala :-)

mislim da sam cula da je taj miso jednoj sto je poznaje jedna moja napravio ludilo cizme. stoji mi u petogodisnjem planu da sasije jedne i meni :)@tresko jeee, i dalje mi zao mandarina daka. pa da, tacno toliko godina i ne valja, sedam osam, otkako vlasnici nisu vise vlasnici. na isti nacin je propao i meks :(

• 2 weeks later...

nekako sam , tragajuci za lustigovim radovima po netu naisla na ove bizarne klac torbice

http://www.olympialetan.com/#wordpress/still-ill-ss-2013-accessories

i zaista mi nije jasno ko to pazari i gde se to nosi. i to se nosi samo zbog cene od preko 1000 funti?!? tjah, stvarno ne razumem koncept. a imaju i odecu, haljine kao da su kreirane za uniformu vindzorske posluge.

baš jako liči na  sofiju kopolu  ;)

Ova moja je dosta mekana.

Sad moram opet da kupim oksfordice. :D

super je ;)

Tenksić! :-) Inače, moja najveća želja je Marc Jacobs Antonia. Jedna crna, jedna crvena i jedna sivkasta.

ja bih oversized alexu ovih dana. baš bi mi pokrpila neke rupe :)

Pa, vala...:D

to je jedna nesrećna ljubav :(

što, je l ti se ne sviđa? ja bih crnu ili braon, ništa ne bih divljala.

Dobra je skroz, nego se smejem što moramo imati kontinuitet po dimenziji tašni, pa krpimo rupe. :-))

• 5 months later...