nezvanova Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 ova mi je torba postala miljenica, ugledala je u beču kod armanija i odmah napravila plan da mi je moj miso napravi za recimo rodjendan :-)) znam da cu morati da se pomucim oko nabavke adekvatne vrste koze, al' sta sad... ljubav je to!
Mil@n Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) E, gospoje, ako smem da izreklamiram super prijateljicu, pravi unikatne hand made torbe od raznih materijala sa dosta uložene ljubavi i truda u svaku :) Uglavnom su to neke casual varijante, ne nešto preterano ozbiljne, ali ima i takvih, ako se dobro sećam... FB https://www.facebook.com/abrakadabrabags/?fref=ts Instagram https://www.instagram.com/abrakadabratorbe/ Ne zamerte na reklami, nije mi bila namera! :) Edited January 6, 2017 by Mil@n
Lena Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 I ja spadam u one koje uvek vuku neke velike torbe, mada uglavnom poluprazne. A ova mi je miljenica...hand made, kupljena kod neke tete koja osim torbi radi i zanimljive prsluke. Dobra strana je što ide uz većinu stvari koje nosim, pa ne kupujem milion torbi...
nezvanova Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 6.1.2017. at 1:32 PM, nezvanova said: ova mi je torba postala miljenica, ugledala je u beču kod armanija i odmah napravila plan da mi je moj miso napravi za recimo rodjendan :-)) znam da cu morati da se pomucim oko nabavke adekvatne vrste koze, al' sta sad... ljubav je to! smo rekli da ce moj obucar/drugar miso napraviti torbu k'o armanijevu :-) nabavila sam kozu ove boje, inace bi bile istacke ;-) Spoiler
darling Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 On 12/11/2017 at 9:36 PM, nezvanova said: smo rekli da ce moj obucar/drugar miso napraviti torbu k'o armanijevu :-) nabavila sam kozu ove boje, inace bi bile istacke ;-) Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents taj tvoj je pravi majstor. fenomenalno. kako se to skida, odakle vam dimenzije, pogled iz svih uglova, detalji, jesi je slikala i izmerila ti u radnji?
nezvanova Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 ma ne :-) te dve male slicice torbe iz izloga sam napravila i to je to... bilo mu je to dovoljno, a pravio je vec ranceve drugima, pa je verovatno imao iskustva sa velicinom i tako tim nekim prakticnim detaljima. ma, moj misa je bas pametan majstor, sve sto vidi, to zna da napravi, a i ne mrzi ga, kada je to nesto drugacije i kada se i njemu svidja. uglavnom ga mrzi da popravlja cipele i generalno, da radi rutinske poslove od kojih ipak zivi. ovo mu dodje kao kreativni predah i izazov :-)
gospa buba Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 ne. ovo je krivichno delo kolko je dobro ispalo
darling Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 i usmereno je protiv vucica i stabilne srbije svaka cast majstoru, obozavam ljude koji znaju svoj posao i onda jos vise preko toga.
decak Kejt Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 au nezvanova, ja sam odusevljena. Misi naklon, i za entuzijazam, i za umece.
Frank Pembleton Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Pritiska me žena, meni ovaj sajt sumnjiv...Jel ima neko iskustva?https://www.desigualstyle.com/urban-mandala-memphis-bag-p-334.html?zenid=i7rj7bevp6d5h7jrnobmgri075... Shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Imaju ljudi iskustva, loša Eno ti na internet kupovini...
I*m with the pilots Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Dajte neke ideje za tasne/torbe (u cemu je zapravo razlika?) koje su neke srednje velicine, npr. da moze da stane A4 fascikla, a debele dovoljno da bude i neka postena knjiga tu i jos novcanik i flasa sa vodom i kutijica sa vocem pored? Da bude laka sama po sebi (dakle kozna otpada) i da traje nekoliko godina.. Ili da se zadovoljim sa nekim funky rancem poput ovog slatkisa.
morgana Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 (edited) Nije nužno ženska i nije tašna, ali ima li neko iskustva sa ovim kolicima, nalazim ih samo online? https://www.tri-o.rs/kolica-za-kupovinu-icon-zelena-colombo Edited August 2, 2020 by morgana
Shitgenstein Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 10 hours ago, I*m with the pilots said: Dajte neke ideje za tasne/torbe (u cemu je zapravo razlika?) koje su neke srednje velicine, npr. da moze da stane A4 fascikla, a debele dovoljno da bude i neka postena knjiga tu i jos novcanik i flasa sa vodom i kutijica sa vocem pored? Da bude laka sama po sebi (dakle kozna otpada) i da traje nekoliko godina.. Ili da se zadovoljim sa nekim funky rancem poput ovog slatkisa. Iz mog iskustva, rančevi su optimalni jer su ti ruke skroz slobodne. Ako imaš problema s leđima onda je malo drugačije. Pogledaj i šta Samsonite nudi, malo su skuplji, al ja Samsonite-ov ranac (koji se sasvim uklapa u sve što ti tražiš) imam od ~2011. i još uvek me služi.
Lancia Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 30 minutes ago, morgana said: Nije nužno ženska i nije tašna, ali ima li neko iskustva sa ovim kolicima, nalazim ih samo online? https://www.tri-o.rs/kolica-za-kupovinu-icon-zelena-colombo Super su, ima i onih koje mogu da se programiraju, pa idu same u kupovinu. Samo su malo nestasne pa prelaze na crveno ili van pesackog, da sto pre dodju kuci.
Recommended Posts