Bujodrag Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Ma, to hvatanje za dupe, to ti hendluj, verovatno si bolji od mene u tome. Ja b' prvo da vidim pa onda da transcedentno izmeditiram. Ne zaboravi, ja sam onaj što je pokrenuo topik Lepota javnih ličnosti.
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 bujodraze, mnogo bolje bismo se provodili na topiku ruznoca javnih licnosti, pa ti vidi sta mozes da uradis po tom pitanju
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) e bas je tako bilo. eo moje ljepotice. nasla sam je. strava mi stoji, ne ko ovoj jadnici sa slika https://www.zalando.co.uk/hugo-klenni-shift-dress-open-blue-hu721c08o-k11.html Edited September 23, 2018 by darling
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) 6 hours ago, darling said: ja videla i probala u bossu u njihovoj linije za siromasne koja se sad zove hugo, haljinu iz snova, stoji mi ko da su krojili za hitlera, znaci ne moz bolje al jbga, skupa. kod nas je 304,16 funti. majo voli da prica o haljinama skoro ko brus dzener Edited September 23, 2018 by darling
mustang Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 @pt 2.0 haljina je odlicna, savrseno ti stoji.... i ne samo za dupe nego i grud ...morala sam! kupi u jos par boja, kajaces se posle. imam par na preklop ali meni to ne stoji. ko civiluk sam, nekako mi te haljine smanje obline osim ako ne stavim push-up bra, koji vise nemam.
Bujodrag Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 6 hours ago, darling said: bujodraze, mnogo bolje bismo se provodili na topiku ruznoca javnih licnosti, pa ti vidi sta mozes da uradis po tom pitanju Bravo. Nema problema, to je lako rešiti, otvoriću takav topik. Samo da smislim odgovarajući uvod. Sad sam u nekom spidu, kao da sam pijan ili naduvan ( a nisam ), čim se spustim otvaram Ružnoća topik. A pozvaću i Umberta Eka da nam se pridruži. On je, skriboman jedan, i nelošu knjigu o tome namolao.
Katikon Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Darling, ova hugo haljina je super i meni stoje takve samo krace (bar je nekad tako bilo kad mi je nesto i stajalo) Ne znam sto, al na preklop mi nista ne stoji (kaad mi je stajalo)
pt 2.0 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 hours ago, mustang said: @pt 2.0 haljina je odlicna, savrseno ti stoji.... i ne samo za dupe nego i grud ...morala sam! p.s. nema drugih boja
nezvanova Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) 34 minutes ago, Katikon said: Darling, ova hugo haljina je super i meni stoje takve samo krace (bar je nekad tako bilo kad mi je nesto i stajalo) Ne znam sto, al na preklop mi nista ne stoji (kaad mi je stajalo) meni se svidja sto ima tu traku sa crveno-belo-crvenu traku strane, sto bi se reklo, otvara u struku. inace, svidja mi se i sto su gotovo sve manekenke na zalandu sa recimo diskutabilno lepim (tzv. alternativno lepim) nogama. neke malo krive, neke malo tanke, neke sa malo jacim gleznjevima... sve u svemu, ne bacaju u bedak, nas, sa takodje alternativno lepim listovima Edited September 23, 2018 by nezvanova
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 znaci, mogu i ja u manekenke zalanda. al da me slikaju bez glave da nema trake bila bi sasvim obicna, traka je cini posebnom. ne sad da puno pratim bosovu modu, al ne bih nikad rekla da je to bos, vise mi pari tomi hilfiger. steta sto nije, bila bi duplo jeftinija joj zene, ne smem da napisem u koji sam broj stala. nezamislivo mi je da sam tolicka...
nezvanova Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 joj, zeno, blago tebi (ps. cini mi se da si relativno dugo bila na toj restriktivnoj ishrani, svaka cast, bas si karakter!)
mustang Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 darling moze i slika bez glave ja bih bas volela da vidimo tvoje telo. mozda me i motivise da skocim dva puta dnevno a ne samo da setkam okolo. a slaba sam. osecam. volela bih da ojacam ali kad bi neko drugi vezbao umesto mene a to koja je velicina....jebiga to zavisi od marke. ja idem od xs do large pa ti vidi. od nule do 8!
ivy Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 meni ne radi pt.ov link i ostala sam uskracena za vidjenje haljine
Lancia Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 12 hours ago, mustang said: darling moze i slika bez glave ja bih bas volela da vidimo tvoje telo. mozda me i motivise da skocim dva puta dnevno a ne samo da setkam okolo. a slaba sam. osecam. volela bih da ojacam ali kad bi neko drugi vezbao umesto mene a to koja je velicina....jebiga to zavisi od marke. ja idem od xs do large pa ti vidi. od nule do 8! + jedan 1 minute ago, ivy said: meni ne radi pt.ov link i ostala sam uskracena za vidjenje haljine iskopiraj ime haljine i turi ga search sa sajta, burgundy boja i voila! nema na cemu
Recommended Posts