nezvanova Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 (edited) mada, sa tobom bi se slozile i biljana, karla... ne znam sto me takvo razmisljanje cudi. Edited July 14, 2018 by nezvanova
Sara Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 često prolazim pored neke radnje u kralja petra, preko puta crkve, imaju stvarno lude haljine, i svaki put se pitam kakav život bi trebalo da mi bude da bih imala priliku tako nešto da obučem. druga galaksija, možda sledeća reinkarnacija...
pt 2.0 Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 On 12.7.2018. at 22:07, nera said: Hm, sad mi pade na pamet poredjenje Melanije i srpskemajke, ova druga je cini mi se mladja samo godinu. Ako je Melani 1970. onda sm sigurno nije mlađa samo godinu. Mislim da je 1973. ili 74. Mi 1971. godište smo fin svet
gospa buba Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 samo zato shto nas skenjava vuchic lichno sent from bubamoto
beta Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 elizabetina snajka pozajmila tuđe pantalone za gledanje tenisa pa joj se vuku po zemlji. nema se para da se plati šnajderaj da joj naprave o meri.
nezvanova Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 a ja se setila tebe i tvog komentara u vezi njenog osmeha dok sam gledala tenis, zaista deluje mnogo usiljeno i sa nekim fejk osmehom. cak je i kejt pored nje delovala kul i opusteno. no, dobro, mora da se navikne američanka na ove engleske kuje i aždaje.
darling Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 (edited) ja mislim da se duge pantalone nose tako predugo, preko cipela, kad si iz dzetseta gde ces ih nositi jednom i nikad vise i gde ne moras da pazis da ti se ne isprljaju il ne pocepaju. posle taman slusknja skrati sebi koliko joj treba kad joj ova baci milostinju. il se mozda moj zakljucak odnosi iskljucivo na bele pantole nije, i dzinsi se nosi tako. dakle, sve u svemu, mi smo seljanke Edited July 14, 2018 by darling
beta Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 mi seljanke ovo što snajka radi je klasičan modni faux pas. nema veze odrešiće gosn hari kesu, nije stipsa, kupiće i nešto što mladoj pasuje.
nezvanova Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 a posebno joj dobro stoji na prvoj fotki xaxaxax... megan je vec sasvim druga prica mada, liz je kao rodjena za zuto (meni inace apsolutno neomiljena boja)
pt 2.0 Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 mejdej i ja smo se saglasile koja je najlepša žuta haljina ikad... kejt hadson je nosi u romkomu ispod, a ja bih je nosila takođe da sam bogati seleb. (metju vam je bonus.) @darling one te pantalone ne nose za život, nego za insta. mi smo osuđeni na život, znači - seci!
adam Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 22 hours ago, halloween said: Dosadne ste sa tim ravnim krojevima, crnim džakovima i haljinama koje nose žene bez brushaltera. iste ovakve zavese ima moja majka u dnevnoj sobi. doduse, malo su svetlije kad se operu, ovo je nijansa pred pranje, kad pozute od duvana.
halloween Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Nije ova haljina za svaku ženu, niti je ova žena za bilo kog muškarca.
Sara Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 istina, takva haljina nikad ne bi bila na spisku mojih fantazija
MayDay Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 12 hours ago, pt 2.0 said: mejdej i ja smo se saglasile koja je najlepša žuta haljina ikad... kejt hadson je nosi u romkomu ispod, a ja bih je nosila takođe da sam bogati seleb. (metju vam je bonus.) @darling one te pantalone ne nose za život, nego za insta. mi smo osuđeni na život, znači - seci! Prekrasna! Darling, ti si sad uklonila sve naslage sala i mogla bi ovakvu haljinu da nosis na Vis. Ne mora žuta, nego ovakav kroj. Ja ću posle mora opet u nalet, pa ću ako budem dobra i ja nekad moći ovakvu haljinu negde.
Recommended Posts