pt 2.0 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 12 hours ago, gospa buba said: ja kad vidim koliku rados chine ove aljine, skroz mi je lepo i humano red cross da se preimenuje u red dress.
Katikon Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dupe je pobedilo sise, danas je to i naucno dokazano-nisam prosla tehnicki. Da se vratimo na haljine, zdrav covek ima hiljadu zelja, bolestan Cos. Pazarila u Kopenhagenu, kao da nije bilo dovoljno skupo i bez kupovine.
gospa buba Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 ju shto je dobra, zuto mi nije po volji ali je kroj kraljevski sent from bubamoto
Katikon Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Hvala zenske. Uzela sam zutu da bih opravdala samoj sebi kupovinu. Sa crnom ne bih smela sebi pred oci.
pt 2.0 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 59 minutes ago, Katikon said: Uzela sam zutu da bih opravdala samoj sebi kupovinu. Sa crnom ne bih smela sebi pred oci. Hehe, ladno sam pomislila da je to u pitanju Neka si. Prekrasan kroj.
darling Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 znam ovu ljepotica. nemoj da te grize savest, cos se ne propusta, to nema kod nas i mora da se pazari kad si u prilici. a i svejedno je dal si kupila u ljubljani il u kopenhagenu, odnosno cak mozes da smatras da si ustedela, posto je u kopennhagenu sve mnogo skuplje. kad bi cos dosao makar u zagreb, sve bi bilo mnogo jednostavnije...
gospa buba Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 gospode ali prezentacija im je uzasna, haljine bolje izgledaju na shtriku nego na zenama, osecam potrebu da dodajem hirurgu instrumente sent from bubamoto
darling Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 On 4.7.2018. at 20:58, nezvanova said: inace, krojacica mi je haljinu skrojila bukvalno za pola sata, imala je samo sliku gornjeg dela kakav sam ja htela (od rolan murea) nezvanova, engleska princezo dopala mi se ova aljina sto je nosila megan markl i kliknem da vidim ko je i odakle je, a ono tvoja aljina sa svadbe, samo sto je njena s dugim rukavima i siva http://Roland Mouret 'Clover' bespoke dress Buy the short sleeve navy version i kad coek klikne, ode na istu aljinu od koje je nastala tvoja za svadbu. imas kraljevski ukus
mustang Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) ne svidja mi se ovo sa strane ko zavesu da nosi sa sobom. a cini mi se da je gornji deo neprikladan. too exposed. i ne volim 3/4 rukave. ko siroce neko ti rukavi 3/4 su mi asocijacija na radnicku klasu i siromasne Edited July 11, 2018 by mustang
darling Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 ja sam zadojena socijalizmom i ocu da izgledam ko avangarda radnicke klase jos jednom sam pogledala aljinu na megan markl. izgleda da su i nezvanova i megan gledale istu plavu, tu s linka, pa je i megan nosila kod svoje krojacice da joj izmeni izrez, camac je njen fazon, i da joj stavi rukave, posto ce u irskoj biti ladno
beta Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) haljina mm je lepa al joj je malo tesna pa joj se dobro vidi brus. tolike pare, toliko asistenata a kilava aljina. žena ima ukusa al teško potrefi veličinu pa večito izgleda kao da je u poslednjem trenutku pozajmila tuđu. jeste da je u irskoj leto ladno al ta siva haljina nije za jul nego za oktobar. Edited July 11, 2018 by beta kentauri
Sara Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 jbt! imala takvu suknju!!! sta li se desilo s njom? verovatno skoncala kod bratanice, bila velicina 36 isto siva, samo sa malo manjom tom zajebancijom sa strane ne znam da li sam je 2put obukla
Recommended Posts