Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, pt 2.0 said:

ti si ovo već negde pisala... mislim da mi tigrasti pj zvuči poznato :D

jesam... kukakla sam na gaće, sračunala sam da sam u mesec dana dala preko 5 hiljada za razne gaće od kojih ni jedne ne mogu da nosim. a pidžama je najružnija pidžama u istoriji pidžama, ali je toliko udobna da je uopšte ne skidam ni danju ni noću :D izgledam ko sestra žike obretkovića u njoj

Posted (edited)
6 hours ago, darling said:

morgana, intimisimi ima bejzik kolekciju u kojoj su pamucni trokutasti brusevi bez zica, do broja 3, u beloj, sivoj i crnoj boji. odlicni su. oni uopste nikad i nigde, ni kod nas, ni u belom svetu, nisu izlozeni, nego moras da trazis od prodavacice, i onda ih ona vadi iz fioke. tako da ako nisi znala, racunaj da sam ti prenela svetu tajnu brushaltera :D

He, i ja imam njihove trouglove :) super su! I isto iskustvo sa kupovinom imam i ja. Inace, suprotno uputstvu, perem ih godinama na 60C, a neki put su isli i na 95C, tako da bih rekla da je bas dobar pamuk.

Mogu da preporucim i Skiny, imaju vise modela tih lakih pamucnih, ja nosim ove "bustier" kojima se podesavaju bratele, a imaju i trouglove.

Sad ce me mustang sahraniti :D volim ovakve ~sportske haljine i rado ih nosim :)

image_113766_1_1280x1280.jpg

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

//dupli

Edited by I*m with the pilots
Posted

Skiny deluje fino, moram da pogledam detaljnije

Posted (edited)

nece pilot ovo je moj letnji fazon uz japanke :) samo na bretele i malcice krace :) uglavnom su mi o’neill i roxy haljinice

Edited by mustang
Posted
3 hours ago, beta kentauri said:

svako malo neki od njih gvirne na haljine. muške alapače, sve njih interesuje. 

34b ozi standard

280pn4x.jpg

Posted

ja sam zene odvas danas nauchila o trzishtu skoro ko ova muchena dvojica trojica shto vitlaju okolo [emoji38]

momci, zahvalni smo, jelda smo? hihi.gif

al da bi ja nashla kroj i model morala bih da se nakupujem pogreshnih ko zivana gaca rolf.gif

sent from bubamoto

Posted

moje idealne letnje [i bilo koje druge] haljinice su uvek vake;

031e4ee3978c7edc0a6e3cce405525a3.jpg592a06cd2114f64b679630ed9e36dcac.jpg08bd831a89dbe3efa6562bec12530604.jpg

Posted

Bubo, ucimo dok smo zivi.

Ja sam tek ovde sad nasla pravu velicinu za sebe :D za model je posle lako

@Hippie prve dve su lepe ali ne bi isle uz mene, trecu bih rado nosila. Zamisljam da tebi sve tri stoje sjajno :) 

Posted

ih meni bi hipijeve haljine stajale sjajno. istina pre 20 godina. druga i treca su ful shecer.

sent from bubamoto

Posted
10 hours ago, beta kentauri said:

svako malo neki od njih gvirne na haljine. muške alapače, sve njih interesuje. 

redovno čitam, samo nastavite, ako može uz više ilustracija radi lakšeg praćenja

Posted
7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

280pn4x.jpg

:laugh:

@Ras samo ti čitaj

Posted

Čitam, nego sve jednobojno, a ništa sa onim mačkastim printovima.