Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

verovatno treba nešto čvrše kako bi suknja ostala u ovom A obliku.
ja bih ostavila boju, menjala leđa i možda stavila slobodan kaiš umesto fiksiranog pojasa. nisam sigurna. zavisilo bi od rešenja za leđa.

Posted
9 hours ago, Frau Gabrijela said:

ja bih ostavila boju, menjala leđa i možda stavila slobodan kaiš umesto fiksiranog pojasa. nisam sigurna. zavisilo bi od rešenja za leđa.

:lol:

imala sam ja jednu tetku, nakupuje odeću, donese kući, skrati, suzi, ofarba, došije, porubi i nosi.

Posted
[emoji38]
imala sam ja jednu tetku, nakupuje odeću, donese kući, skrati, suzi, ofarba, došije, porubi i nosi.
u skladu da uzrastom, ja sam ili tetkinche ili tetka lichno [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted
lol.gif

[emoji5]

ja sam dovela u zabunu.

ništa ne bih svojim rukama, nego bih izvoljevala da to neko drugi radi. to šta bih, odnosilo se na ideje i prohteve.

retko kad mi nešto šiju, nemam strpljenja da čekam.

edip: živka, dobro je da, na kraju, ipak nosi.

Posted

majo, malo, malo, pa zaviri na haljine. hm...

Posted

haljinica boje lila možda nema svoj blog, ali je opevana u pesmi

Posted

zene, kupila sam u naletu ludila&slepila pre par godina crvenu haljinu. kad sam je donela kuci, videla sam da se providi, al mi je bila lepa i nisam je vratila, resicu problem. i evo nekoliko godina kasnije problem nije resen, sta god sam obukla ispod vidi se, a obukla sam ono sto imam, crno, belo i crveno. upomoc, sta da radim? da l da investiram u donji program u boji koze, da l ce onda haljina izgledati ko da se ne providi? 

Posted
1 hour ago, darling said:

zene, kupila sam u naletu ludila&slepila pre par godina crvenu haljinu. kad sam je donela kuci, videla sam da se providi, al mi je bila lepa i nisam je vratila, resicu problem. i evo nekoliko godina kasnije problem nije resen, sta god sam obukla ispod vidi se, a obukla sam ono sto imam, crno, belo i crveno. upomoc, sta da radim? da l da investiram u donji program u boji koze, da l ce onda haljina izgledati ko da se ne providi? 

pogrešnom se polu obraćaš za savet

Posted

daj sliku pa da predložimo nešto :naughty:

Posted
1 hour ago, bradilko said:

daj sliku pa da predložimo nešto :naughty:

:D

:thumbsup: