beta Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 (edited) imam jednu sličnu ovoj ali umesto čvora ima duge ušivene delove, kao kaiševe koji mogu na različiti način da se vezuju tako da haljina nikada ne izgleda isto. probaću sutra da nađem fotku. edit: e, baš sam objasnila, svaka mi čast Edited May 18, 2018 by beta kentauri
nezvanova Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 mnogo je lepa aljinicia hipi! (mada bi od zerseja izgledala mozda malo ''jeftino'' - mislim da ovaj model zahteva neki drugaciji materijal)
morgana Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 hvala svima, sve mi se jako svidja darling, mozes li molim te da fotografises haljinu kad god ti bude zgodno, ne moras da premjeravas? nezvanova, ova haljina ima da se sije, sad ili od narednih metara zerseja, posto imam u planu u stvari da sijem dvije u narednih mjesec dana. hipi, divna je i zelim je! nece ici od zerseja ali nema veze, naci ce se nesto, samo da iskrsne prilika za nosenje
darling Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 ocu, sutra, moram po dnevnom svetlu, jer se crno ne slika dobro.
nezvanova Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 bazam nesto po netu, trazim model haljine za neku svecanu dnevnu priliku (tzv svadbu), pa nikako da mi se poklopi ono sto bi moglo da se sije, ono za sta bih mozda mogla da nadjem da kupim materijal i da mi model stoji fenomenlno ;-) no, dok sam dzarala i bazala, naisla na ove koje su mi super, super
Ras Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 4 minutes ago, nezvanova said: bazam nesto po netu, trazim model haljine za neku svecanu dnevnu priliku (tzv svadbu), pa nikako da mi se poklopi ono sto bi moglo da se sije, ono za sta bih mozda mogla da nadjem da kupim materijal i da mi model stoji fenomenlno ;-) no, dok sam dzarala i bazala, naisla na ove koje su mi super, super Za ovu treću imaš jeftin mterijal u Ikei, pazario sam za talijanski zastor: https://www.ikea.com/rs/sr/search/?query=ditte
nezvanova Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 e, pa super! nikada tamo ne bih trazila materijal za haljinu . a i baš su jeftini! Hvala ti puuuuunoooo!
Ras Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 2 minutes ago, nezvanova said: nikada tamo ne bih trazila materijal za haljinu pojavljuju se na neočekivanim mestima prašćaj na upadici, lepe su haljine, verujem da će tvoj izbor biti dobar
darling Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 34 minutes ago, nezvanova said: ova mi je ljepotica. od cega ona ide, od lana? jesu i ledja gola u V? ja bih crnu. ko nam sije, obucar zoran?
nezvanova Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) ( oblaci nas sneza, a obuva mišo) a, evo ledja od aljinice... naravno, ja bih teget ili već neku nijansu plave boje, i sa drugacijim ledjima (V kao i napred) moze lan, moze teksas tanji, a moze i pamuk ovaj sto nam je ras pronasao u ikei... Edited May 28, 2018 by nezvanova
darling Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) sto je dobra. zelim. nosivija je s ledjima s dubokim v ko napred, mada je i ovako dosta simpaticna. treba neki meksi materijal? uopste se ne razumem, a na rasovom linku vidim samo crnu povrsinu aa vidis, vidis, ovo sto je kais napred je pojas pozadi. jel ovo neka marka skupo? Edited May 28, 2018 by darling
nezvanova Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 za marku nisam nikad cula, ali je mnogo skupa... https://www.net-a-porter.com/rs/en/product/1047324/Kalita/poet-by-the-sea-linen-maxi-dress mislim da treba neko ''platno'', da l' laneno, pamucno sve jedno... da je tanko ali ipak da nije flickavo i meko... (narocito zbog pojasa, on bas mora da bude on nekog cvrsceg materijala)
darling Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) linen maxi dress lan sa svilenom postavom. e sad ne znam da l ima raznih lanova. predivna je. i divno bi mi stajala. ti uvek znas da mi izaberes Edited May 28, 2018 by darling
Recommended Posts