Glorfindel Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cokoladni kolac bez secera i kafe late, veliki. Danas u Starbucksu, blizu bukurestanskkog aerodroma. Hteo ja i neko odelce na snizenju i pantalone i tako to, ali rdjavu k..cu svaka dlaka smeta
Nicol Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ako se ne varam, ostao sam dužan fotku onih cipela poput ove...odlične, a na nogama još bolje
Buck Naked Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Hvala! Mada, zajebah se jer sam slikao od gore, pa se ne vidi ta svemirska platforma dovoljno dobro..
vin Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) zanimljivo koliko se ukusi razlikuju- ta platforma je, po mom ukusu, too much na tim cipelama. neuporedivo su mi lespe one na kajli. Edited August 27, 2009 by vin
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 čuvaj pare za hoblovanje parketa bače, desiće se brže nego što misliš budeš li curu puštao van kreveta u tim giljama. ma ni do wecea, bolje joj prinesi u krevet šta treba.
Buck Naked Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 uh, ala će ovo pretenciozno da zazvuči: parket već strado od kreveta i ritmičnog pomeranja istog. Mada, nije to toliko od upotrebe, koliko do kretenskog kreveta: izvlači se taj neki deo na točkićima, i onda ti točkići prave sranje po parketu.
Merlak Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 uh, ala će ovo pretenciozno da zazvuči: parket već strado od kreveta i ritmičnog pomeranja istog. Mada, nije to toliko od upotrebe, koliko do kretenskog kreveta: izvlači se taj neki deo na točkićima, i onda ti točkići prave sranje po parketu.premesti tu ritmiku na neki drugi objekat, šaraj ravnomerno, mož' biti ispadne sasvim cool.
Buck Naked Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ma kakvi, ne volim ja te izazove, barem kada je o lokacijama reč.
yolo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 skloni ovaj mimolet odavde ako boga znas, da nam ne bi sledeci put donosila torbu punu mimoleta, saursa, tom de savoja, reblosona, kabikua itd.
Hippie Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kupim pakovanje najautenticnijih indijskih mirisljavih stapicha, a unutra free sample satya meditation natural incese sticks... prvi put vidim.... miris sasvim potpuno neverovatno izuzetan
Recommended Posts