foto Posted February 17 Posted February 17 On 5. 2. 2024. at 22:43, jms_uk said: Prethodne crkle posle skoro 21 godinu... najbolja masinica u svijet. ja koristim model balding. moze da se doda neki nastavak ali je napravljena za 'do glave'. 1
banecare1 Posted March 30 Posted March 30 On 9. 8. 2022. at 14:14, banecare1 said: bilo je krajnje vreme da se nabavi ovaj Beijing expats essential USD 4 novi beijing must have 2
Moća Posted March 30 Posted March 30 On 5. 2. 2024. at 23:31, Baldrick S. said: Odlična je marka, kvalitet materijala a imaju nerdovske majice, itekako dobre. (organski pamuk, poslednja koju sam kupio niti majica niti štampa nisu mrdnuli. // Ko god da zna da izgovori Juan i ponovi par puta malo brže, odmah smeh Još da si napisao gde ima.
Baldrick S. Posted March 30 Posted March 30 6 hours ago, Moća said: Još da si napisao gde ima. https://www.wituka.com/ Ja sam ih samo po Spaniji nalazio, nemam pojma dal ih ima negde drugde. 2
Mr.Mxyzptlk Posted April 12 Posted April 12 (edited) novi telefon, 750 tetera 🚀 Edited April 12 by Mr.Mxyzptlk
Mr.Mxyzptlk Posted April 12 Posted April 12 2 hours ago, napadaj said: imam 8, ne znam dal sam 10 puta koristio...
napadaj Posted April 12 Posted April 12 Ja sam je kupio da dokumentujem svoja krivična dela i prekršaje koje činim vozeći bicikl po Beogradu. 1
Mil@n Posted April 12 Posted April 12 5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: imam 8, ne znam dal sam 10 puta koristio... Koliko ceniš, da ti oslobodim policu...
ducca Posted April 29 Posted April 29 Uzeo nove RB cvidže za sunce, polarizovane, i imam neki subjektivni osećaj da kako ih stavim krene da me boli glava i neki pritisak u očima, ne znam da l sam se istripovao ili je mogue da mi polarizovana stakla ne odgovaraju (nisam ih pre nikad koristio)...
Mr.Mxyzptlk Posted May 25 Posted May 25 (edited) vitorog kanarinca sa zicanim Edited May 25 by Mr.Mxyzptlk 4 1 1
Sara Posted June 7 Posted June 7 Nisam pazarila bas ovih dana impulsivni ispad od pre par godina pa me zanima jel blam za nositi? nikad nosena 1
Recommended Posts