Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, zorglub said:

Ja još uvek tražim svoju idealnu flašu.

2020-2916-500ML_1.jpg

Nalgen boca, jes da je 2 soma ali postala mi je neprocenjiva na planinarenju pa i van njega.

Od posebne vrste plastike koja imitira svojstva stakla, triton, tako nešo, ne prima ukuse, mirise i slično, izuzetno laka. Obožavam.

• +1 1
Posted
On 23. 8. 2023. at 17:26, morgana said:

papuce na pruge su bile adilete, u jugoslovenskoj izvedbi borolete

Švabe ih i sad zovu adilete i aktuelle su ovog leta. Ovde potiskuju malo Birkenstock, koji je u Beogradu čini mi se u usponu. 

U lokalnom hipster coffee shop-u ovog leta imaju dve tegle za bakšiš. Na jednoj piše adilete, na drugoj birkenstock :)

• Haha 1
Posted
3 hours ago, zorglub said:

ja nasao. slucajno - kupio ditetu ovu, sutra sam otisao i kupio mu neku plasticnu a ovu prisvojio

grupo-erik-editores-s-l-snoopy-termos-sn

• +1 1
  • Wub 5
  • Haha 3
Posted

a cemu vam sluze te flase? ok, milan on planinari. niste valjda svi planinari?

ja kupim onu sa .75 vode i stavim je u torbu, kada popijem onda je bacim. ili tu sipate nesto sto nije voda?

• +1 1
Posted
2 minutes ago, foto said:

a cemu vam sluze te flase?

Za vodu, da se ne bi stalno kupovale (i bacale) nove flase.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
21 minutes ago, Sara said:

Koju vodu sipate u njih? Cesmovacu?

Ja sam fensi, ja sipam mineralnu (veliki sam potrošač ex-YU kiselih voda). Ali, može i česmovača.

Posted
4 hours ago, Heaviside said:

U lokalnom hipster coffee shop-u ovog leta imaju dve tegle za bakšiš. Na jednoj piše adilete, na drugoj birkenstock :)

Sejm enerdži

IMG_1117.webp.d6cfa93cb8decc87a706f09f8f1dc943.webp

• Haha 1
Posted
On 7. 9. 2023. at 17:33, zorglub said:

Opet presurfovao net i opet isti rezultat, za ono što hoću traže 40+€, a toliko za 500-750ml flašu ne dam. Sve što tražim je neizolovana iliti single wall flaša od nerđajućeg čelika, sa čepom kome je deo koji u kontaktu s vodom isto od inox-a. Najviše me nerviraju proizvođači poput Klean Kanteene, koji za takav čep traže doplatu od nekih 15€. Dao bih do 30€ za takvu flašu, a dok je ne nađem, uzeću u sledećoj poseti Ikei njihovu za 600 dindži.

• -1 1
Posted
10 minutes ago, zorglub said:

Opet presurfovao net i opet isti rezultat, za ono što hoću traže 40+€, a toliko za 500-750ml flašu ne dam. Sve što tražim je neizolovana iliti single wall flaša od nerđajućeg čelika, sa čepom kome je deo koji u kontaktu s vodom isto od inox-a. Najviše me nerviraju proizvođači poput Klean Kanteene, koji za takav čep traže doplatu od nekih 15€. Dao bih do 30€ za takvu flašu, a dok je ne nađem, uzeću u sledećoj poseti Ikei njihovu za 600 dindži.

A u cemu je prednost neizolovane tj single wall ? Ili samo ne zelis da imas termo izolaciju ker povecava tezinu, cenu ...

Posted

Masa. Izolovane su mnogo teže, a ionako neću sipati ništa osim vode.

• +1 1
  • -1 1
Posted

ja imam one obicne iz Dechatlona...nisam srecna sa njima li kad ih vec imam koristim...one su neizolovane ali los im je sistem zatvaranja ima neka glupava guma koja se ne moze oprati..

i neki random termos od 0,5 on je ok

• 2 months later...