August 2, 20222 yr On 29.7.2022. at 21:53, renne said: Tražila draga za jubilarni pedeseti Kad primate goste
August 3, 20222 yr 6 hours ago, Svemir Zeka said: Kad primate goste valjda ga je sjebao @rennejos u nedelju. proveri sa veljom tj @Frank Pembleton.
August 3, 20222 yr 7 hours ago, Svemir Zeka said: Meni izgleda kao neki puštač struje u vratne mišiće, pa bih navratila Ultrazvučni masažer za lice
August 3, 20222 yr valjda ga je sjebao [mention=1038]renne[/mention]jos u nedelju. proveri sa veljom tj [mention=295]Frank Pembleton[/mention].Nije [emoji16].Ali ja sam zadovoljan što nije spomenut kao tema u razgovoru.Tako da nije bilo "možda bi i nama trebalo to?"Win-win....shiit has hit the fan.
August 3, 20222 yr 57 minutes ago, Frank Pembleton said: Nije . Ali ja sam zadovoljan što nije spomenut kao tema u razgovoru. Tako da nije bilo "možda bi i nama trebalo to?" Win-win ....shiit has hit the fan. naučio sam da ćutim još od onomad
August 4, 20222 yr 3 hours ago, morgana said: zara sako snizen sa 7500 i nesto na 1290, odlican, ostala sam paf sto kazu hrvati Meni zena kupila u Indjiji tri neka sakoa platnena letnja za 5.000 ukupno. Jedan od njih je 1.000 dinara, doduše laneni neke čudne boje pa ga još nisam nosio. TFY je valjda marka.
August 4, 20222 yr 23 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni zena kupila u Indjiji tri neka sakoa platnena letnja za 5.000 ukupno. Jedan od njih je 1.000 dinara, doduše laneni neke čudne boje pa ga još nisam nosio. TFY je valjda marka. odlicno, a tim i bolje sto je laneni tj od prirodnog materijala