June 7, 20222 yr Ja dok ne vidim sliku pravog tv-a ne verujem ništa... Najlakše nalepiti sliku tv-a od 200k dinara (i cimati druge da su tajkuni)
June 9, 20222 yr 5 hours ago, zorglub said: Jer sam dovoljno mator da mi puca ćošak kako ću izgledati. Što bi izgledao loše na tome?
June 9, 20222 yr Ma jok, izgledam spektakularno , samo da čuješ komentare pojedinih, među kojima su i biciklisti. Kako god, mislio sam čak i na rolere (obožavam ih i rado ih se sećam) za ovu ulogu odvikavanja od automobila (prevaljivanje puta od i do autobuske stanice), ali su daleko nepraktičniji, bar meni. Ovo nije zaraza kao što su roleri, ali je prilično blizu, jednostavno je zabavno.
June 10, 20222 yr On 7.6.2022. at 22:38, Mil@n said: Ja dok ne vidim sliku pravog tv-a ne verujem ništa... Najlakše nalepiti sliku tv-a od 200k dinara (i cimati druge da su tajkuni) Za mog druga milana
June 10, 20222 yr Čestitam, u zdravlju da ga koristiš, imam OLED tv i to je (posle moje hondaje) ubedljivo najbolja stvar koju sam ikad posedovao Edit: Moj je 65" Edited June 10, 20222 yr by Mil@n
June 10, 20222 yr 15 minutes ago, Mil@n said: Čestitam, u zdravlju da ga koristiš, imam OLED tv i to je (posle moje hondaje) ubedljivo najbolja stvar koju sam ikad posedovao Edit: Moj je 65" On 7.6.2022. at 22:38, Mil@n said: Ja dok ne vidim sliku pravog tv-a ne verujem ništa... Najlakše nalepiti sliku tv-a od 200k dinara (i cimati druge da su tajkuni)
June 10, 20222 yr 32 minutes ago, renne said: Za mog druga milana U jeee, pa šta će ti ovo, bog ti pomogo
June 10, 20222 yr Ja sam pazarila majicu s Van Gogovom zvezdanom noći, a nameravam suncokrete i još onu neku s čempresima. Eto to sam ja kupila i radujem se
June 10, 20222 yr 6 minutes ago, Svemir Zeka said: U jeee, pa šta će ti ovo, bog ti pomogo pa da gledam F1