borris_ Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Preimenovati ovaj topic u "sta ste pazarili ovih dana u Decathlonu"
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Jel staje link? .... Shiit has hit the fan! ne me interesira upravo isprobana. jedna od boljih kupovina ever. pantale skoro suhe, kao i cipele bravo simoviću care 2
Frank Pembleton Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 ne me interesira upravo isprobana. jedna od boljih kupovina ever. pantale skoro suhe, kao i cipele bravo simoviću care Mene interesuje [emoji12].... Shiit has hit the fan!
Caligula Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 1 hour ago, borris_ said: Preimenovati ovaj topic u "sta ste pazarili ovih dana u Decathlonu" e ali bukvalno bio tamo dva puta samo ove nedelje
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Mene interesuje .... Shiit has hit the fan! piše da ispod može da srane ranac od 40l znači može
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 3 minutes ago, dùda said: Nikad nisam bila u decathlonu. Ne znam ni di je imaš dva, jedan u rodi na nbgd, a drugi u big centru(karaburma/višnjica) 1
borris_ Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Decathlon najpopularnija marka u francuskoj. Njihov je patent one integralne maske za ronjenje kao i sator quesha koji se automatski montira. Prodaju skoro samo svoje marke (ima ih vise za razlicite sportove).
svashtabezneshto Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 uzela sam njihovu jaknu, 3 u 1 (kiša, sneg, hladno), spoljni deo je nepopusni i može kao prolećna jakna, unutrašnji je baš za hladno vreme, ove godine mi je za beograd bila neupotrebljiva jer nikad nije bilo toliko hladno. dragi uzeo neke majice po 700rsd, posle previše majica raznih brendova i skupih i jeftinih, prve koje su i posle pranja mogle da se upare po šavovima. 2
maheem Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Dobra radnja za ta praktična i povoljna outdoor sranja. I like it.
askeladden Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Imam njihovu jaknu za kisu.Vrlo ok,disuca i udobna.
mlatko Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 uzeo i ja za kišu ali me nije oduševila. Bar ne koliko neke patike, majce, čarape proste, trecking, kamping i biciklistička opremaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Taihoskopija Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 (edited) Ja za kišu i grad lapavice zdušno preporučujem: U pitanju je obuća za jahanje, ali je odlična zamena za gumene kišne, pošto je u pitanju neki mekaniji i savitljivi sintetički materijal koji je manje hladan i udobniji od gume dvesta puta, a i trajniji i deluje kao da su izlivene, pa neće da pucaju. I može da se seče ako neko želi kraće. Manje su od 2.000 rsd. edit: @svashtabezneshto To su ove varijante? Edited May 13, 2021 by Taihoskopija 1 3
Recommended Posts