April 24, 20214 yr Otisla zena u Office u Uscu da gleda neke patike sa platformom... za to vreme ja kupih P.S. i ona je kupila to sto je trazila
May 13, 20213 yr ne znam gitaru dasviram @ivy to je već obezbeđeno Edited May 13, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
May 13, 20213 yr On 13. 5. 2021. at 8:10, mustang said: E jesi grozan Jebiga, fotka me podsetila na vic: Zarobi pleme grbavaca iz Afrike Amerikanca, Engleza i Srbina i krenu da ih ispituju odakle su, s tim da ako nisu čuli za tu državu, odmah ih ubijaju. Amer: "Ja sam iz Amerike, to vam je najmoćnija sila na svetu!" Grbavci: "Nikad čuli u životu, kolji to!" Englez: "Ja sam iz Velike Britanije, to je bila najveća kolonijalna sila na svetu!" Grbavci: "Nikad čuli u životu, kolji to!" Srbin: "Ma ja sam iz jedne male države, sigurno nikad niste ni čuli!" Grbavci: "Pričaj bre iz koje si zemlje!" Srbin: "Ja sam iz Srbije!" Grbavci: "Iz kog si grada?" Srbin: "Ma manji je to grad, sigurno nikad niste čuli!" Grbavci: "Pričaj bre iz kog si grada!" Srbin: "Iz Niša." Grbavci: "Kako bre nismo čuli...je l' poznaješ našeg prijatelja Nešu Galiju?"
May 13, 20213 yr On 23. 4. 2021. at 13:41, ivy said: aa niiijeeee...sator i kamperske stolice i sto Sto? Na kampovanju? Ja kad kampujem jedem na ledjima medveda
May 13, 20213 yr On 13. 5. 2021. at 7:46, kud u maglu Simoviću said: neću više kisnuti Jel staje link? .... Shiit has hit the fan!
May 13, 20213 yr On 13. 5. 2021. at 7:56, ivy said: ali ces imati patike pune vode i mokre noge od kolena na dole Moja keva pizdi od ovoga, a baš se radovala kabanici....