Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

Čiju? 

Posted
1 hour ago, Lancia said:

Pravo pitanje :)

uglavnom svi brendirani duksevi sa kapuljacama, nevezano dal su surf ili urban stil, se krecu tako izmedju 80 i 100 evra. Kvalitet je uglavnom nikakav, ili brzo izblede ili se iskrzaju istegle rukavi. Niko to realno i ne nosi vise od dve godine.

Izuzetak su firme, koje vode racuna o kavlitetu pamuka i izrade i to su uglavnom duksevi bez obelezja, kao onaj gore od 3opgea i tu cene idu i do 200 shushki. 

Možda tu, ovde ne, uglavnom nosim adidas koje sam kupovao za 30, 40e u outletu a za 6, 7 soma možeš da biraš. Skoro sam kupio jedan skroz pristojan za 3500. 

Čak ni u sred™ ovih fancy tržnih centara mislim da ne idu preko 7, 8 soma što je nekih 60, 70e. 

Posted
11 minutes ago, Mil@n said:

Možda tu, ovde ne, uglavnom nosim adidas koje sam kupovao za 30, 40e u outletu a za 6, 7 soma možeš da biraš. Skoro sam kupio jedan skroz pristojan za 3500. 

Čak ni u sred™ ovih fancy tržnih centara mislim da ne idu preko 7, 8 soma što je nekih 60, 70e. 

Govorim o brendovima koji su zakon za hoodies, Billabong, Quicksilver, Vissla, Roxy...narafski da moze da se nadje jeftinije i u outletu i kod Kineza i sta ja vec znam. Sad je u principu dobra prilika da kupuje neki brendirani komad garderobe, ko pati za tim, magacini su puni, bice rasprodaja, kao sto ce dosta tih firmi, na zalost, propasti. 

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Lancia said:

Vucic je ambasador brenda.

On i Jersey Shore ekipa.

Njima su kasnije platili samo da ih više ne nose.

• +1 1
  • Haha 4
Posted
2 hours ago, Valkyrie said:

Čiju? 

ko prvi umre 

• Haha 5
Posted
58 minutes ago, slepa živana said:

ko prvi umre 

Ti se zezaš al ja bi npr u nečiju sahranu rado investirala 

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, Valkyrie said:

Ti se zezaš al ja bi npr u nečiju sahranu rado investirala 

Tipa: dam ti 150€ ako sad umreš?

• Haha 1
Posted

Ma ne, više generalno mizantropski hejtujem. Danas mi nešto nije dan. Biću bolja osoba sutra. 

Posted
3 minutes ago, Valkyrie said:

Ma ne, više generalno mizantropski hejtujem. Danas mi nešto nije dan. Biću bolja osoba sutra. 

Der, der. Ja ću tu rečenicu da iskoristim večeras ako se ukaže prilika :lol:

Posted
On 15.4.2021. at 13:20, Indy said:

Jms, ako te ne bude mrzelo, pogledaj (sa ovim novim sluškama) neki YouTube video, ili TV/movie stream u kome se puno govori... I javi kako izgleda latency. Iz mog iskustva sa drugim bluetooth slušalicama, pa... kad je u pitanju YouTube i sl (posebno ako se priča, ili ima akcije), vratio sam se na slušalice s kablom. Iriitira me latency (bez obzira što moje sluške imaju poslednju generaciju Bluetooth, v5.0... i dalje zvuk kasni delić sekunde za onim na ekranu. Meni primetno.)

Na prvo slusanje, ne primecujem nikakvu razliku/kasnjenje izmedju slike i tona.

Za razliku od QC25, ove imaju dva nivoa (low and high) za Noise Cancelling, i dugmici su prebaceni sa kabla na desnu slusalicu (plus dodatno dugme na levoj).

Posted

I na QC25II (koje ja imam) dugme za NC je na desnoj slusalici. Jako dobro da nemas kasnjenje, mada je to mozda i zasluga Applea, koji (ukoliko je tacno sto sam procitao, jer mi je iskustvo sa Apple = 0) to sistemski™ podesava da se kasnjenje ne primecuje. 

Posted

Šator i stari gramofon? Vrh!

• +1 1