dragance Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Idi bre, dobro sam i prosao. One velike NC sluske sto @radisa nosi, mogu da kostaju do 4-5 pa i vise puta!
slepa živana Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 zato ću ja da kupim one htz za 500 dindži i neke kineske bežične i biće mi bolje nego vama 2
radisa Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 42 minutes ago, dragance said: Idi bre, dobro sam i prosao. One velike NC sluske sto @radisa nosi, mogu da kostaju do 4-5 pa i vise puta! Moje su jeftinije od tvojih... U pola cene... Zato su sonijeve, 500€... Pomislio sam koliko lud treba da budem da dam za sluške 500€...
dragance Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 54 minutes ago, slepa živana said: zato ću ja da kupim one htz za 500 dindži i neke kineske bežične i biće mi bolje nego vama Veruj mi neće. Bezveze bacaš pare.
dragance Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 kupih pre skoro godinu dana neke jeftine xy bežične za £19 - em što bejahu užas, BT ni za kurac, em se troše ko lude, a punjenje sporo. Zamenio ih sa sony za nekih £50 - i nisu toliko loše - osim što kratko traju, a NC je nonexistent. A kako je galama oko mene često, a moram da slušam nekada šta mi se govori, srećan sam sa investicijom za Apple - osim što ima ogroman konflikt kada hoćeš da ih spojiš sa windows surface a iphone je u blizini (čak i sa isključenim BT)
Caligula Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) 2 hours ago, slepa živana said: zato ću ja da kupim one htz za 500 dindži i neke kineske bežične i biće mi bolje nego vama Vise sam para u zivotu potrosio/bacio na te jednokratne nego na kvalitetne (koje mi evo traju vec par godina bez namere da se kvare) Jednom naleteo na neku akciju JBL i nisam hteo da dam 150E za kvalitet&dugotrajnost, dan danas se jedem kad se toga setim Edited September 22, 2020 by Caligula 1
jms_uk Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Na temu NC sluski, za par dana mi stize (besplatna) zamena za pokvarene BOSE QC25, cetiri godine posle isteka garancije... Koja nije ni registrovana jer su bile kupljene na ebay-u
Lezilebovich Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Quote PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda sa najvećom stopom rasta u Evropi, sada postoji i u Srbiji. Od petka 23. oktobra, građani Beograda mogu da kupuju u dve PEPCO prodavnice. U narednih par meseci, još prodavnica otvoriće svoja vrata za kupce u drugim gradovima. Ovaj lanac planira da otvori 30 prodavnica za vreme prve godine poslovanja a u Srbiji. Sta se kupuje u Pepcu ?
Frank Pembleton Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda sa najvećom stopom rasta u Evropi, sada postoji i u Srbiji. Od petka 23. oktobra, građani Beograda mogu da kupuju u dve PEPCO prodavnice. U narednih par meseci, još prodavnica otvoriće svoja vrata za kupce u drugim gradovima. Ovaj lanac planira da otvori 30 prodavnica za vreme prve godine poslovanja a u Srbiji. Sta se kupuje u Pepcu ? Garderoba, kaže mi rođaka da je danas armagedon bio u Kapitol parku od navale.... Shiit has hit the fan!
3opge Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Garderoba, kaže mi rođaka da je danas armagedon bio u Kapitol parku od navale .... Shiit has hit the fan! wtf je Kapitol park?
nisam ja Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 (edited) komplex stanova prolly. kak se zove venju što je bizon zapišao. to je isto nešto kurentnog trenda. edit: garden hol Edited October 24, 2020 by nisam ja
zorglub Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 20 hours ago, radisa said: Kakav je naspram standardnog s rotacionim glavama?
Recommended Posts