March 1, 20187 yr Neke Reebok Tripllehall 6.0 u Djaku, jedne od retkih koje su imali moj broj (u slucaju Riboka 48.5) i to hteo da platim 5600 a ono bio zadnji dan snizenja pa platio duplo manje. Za te pare sjajne a uskoro cu valjda navatati neke bolje i skuplje za trcanje.
March 2, 20187 yr 1 hour ago, Skyhighatrist said: Ja kupio u Đaku online juče tri para Adidaski raznijeh za ~9000... Nice! ja šta god da srčujem po djaku nema ništa jery mora da se uloguje?
March 2, 20187 yr Ebemliga, mislim da ne, ja sam pravio nalog tek pošto sam poubacivao u korpu... 1 2 3
March 2, 20187 yr šta god da čekiram izbaci mi 0 artikala aj videću śutra, jutro je pametnije od večeri Edited March 2, 20187 yr by kud u maglu Simoviću
March 2, 20187 yr U radnjama im je valjda bilo sve 50% do juče, online još traje akcija ali ne na sve. Ja uzeo icepeak ski jaknu i neke copperminer cipele (pominjah na obući) za 16k ukupno. Online. Registrovo se pri checkoutu, sve radilo ok. Još da donesu... Edited March 2, 20187 yr by jezovuk
March 2, 20187 yr 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta god da čekiram izbaci mi 0 artikala aj videću śutra, jutro je pametnije od večeri to im prsnjava sajt ..i meni tako pre neki dan,pa prijavi gresku pa se posle nekog vremena pojavi..