Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

koža meka kao duša, boja koja mi treba.
some things are bound to happen.

20171214_124642.jpg

Posted

super je! jedino ne znam kako se snalazis sa takvim ruckama u vreme kada se nose kaputi i perjana jakne npr. mene mnogo sekiraju moje tasne koje su u tom fazonu, spadaju mi sa ramena, skliznu, nikako mi ne odgovrara takav tip zimi. mozda jedino ako svugde ides kolim, onda ok. ali za lepse vreme tj adekvatniju garderobu, savrsena.

Posted

Za kaput može, mene isto muče one koje idu na jakne, takvu tražim

Posted

teska srca moram da se slozim :) a vidi se cak sa fotke koliko je fina koza

mrzim tasne pa zato kazem teska srca. kupih jednu skoro (sad imam dve, verovatno ce prva nekom biti poklonjena, ni jednom je nisam nosila...nisam ni drugu ali je bas moj ukus i moze da traje sto godina, takav je fazon, moze uz jeans ili koktel haljinu)

Posted

a sto je za tasku bitno da je koza meka ko dusa, mislim, nisu cipele. pitam za druga

Posted
11 hours ago, pt 2.0 said:

koža meka kao duša, boja koja mi treba.
some things are bound to happen.

20171214_124642.jpg

+1 

Ja b' ovo nosio, samo da su malo duže drške/ručke, da može da se proturi ruka pa navuče na rame.

Posted
12 hours ago, nezvanova said:

super je! jedino ne znam kako se snalazis sa takvim ruckama u vreme kada se nose kaputi i perjana jakne npr. mene mnogo sekiraju moje tasne koje su u tom fazonu, spadaju mi sa ramena, skliznu, nikako mi ne odgovrara takav tip zimi. mozda jedino ako svugde ides kolim, onda ok. ali za lepse vreme tj adekvatniju garderobu, savrsena.

hehe, to sam prvo isprobala u radnji. za perjanu jaknu verovatno nije, ali za kaputiće koje imam - stoji i ne mrda. GSP approved :)

@Čutura nije bitno za tašnu, ali ja baš volim. dobra koža, puno džepova, jednostavan kroj bez detalja, dovoljno velika, ali ne previše - to je tašna za mene. to je ova tašna.
već godinama su baš moderne i sveprisutne one bubuljičave kože, meni je to ružno i nema šanse da bih nosila.
plus, često na tašnama konac bude ili krem ili crn, bez obzira na boju materijala od kojeg je napravljena. i to me izluđuje. ova tašna me podseća na oldskul pojam dobre kožne tašne.

Posted
10 hours ago, Bujodrag said:

+1 

Ja b' ovo nosio, samo da su malo duže drške/ručke, da može da se proturi ruka pa navuče na rame.

pa tako se i nosi. odlično bi ti stajala :lolol:

823bbfdc108c469ae28f2449b51e5b10_534x326

Posted
15 hours ago, mustang said:

teska srca moram da se slozim :) a vidi se cak sa fotke koliko je fina koza

mrzim tasne pa zato kazem teska srca. kupih jednu skoro (sad imam dve, verovatno ce prva nekom biti poklonjena, ni jednom je nisam nosila...nisam ni drugu ali je bas moj ukus i moze da traje sto godina, takav je fazon, moze uz jeans ili koktel haljinu)

Ti nisi zensko.

Posted

Meni su tasne okej, ali mi se baca pegla kada vidim ovakvo drzanje tj. nosenje

iStock_77112069_MEDIUM-700x420.jpg

Posted

Ja ovo zovem "sindrom davalaca krvi" ...

...xxx....

Posted

ja sam ravnodusna po pitanju tasni...volim platnene torbe i ranceve..ostalo mi svejedno

• 2 weeks later...